Gratis Aanmelden

Gescheiden Bren12 zoekt neuk date

Bren12 (33)

Mijn zaakjes heb ik goed voor elkaar. Het is me zakelijk allemaal goed af gegaan en nu mag ik niet klagen, ik zit op rozen. Het enige wat minder loopt is mijn relatie. We hebben langs elkaar heen geleefd en zijn elkaar een beetje kwijt geraakt. Vooral tussen de lakens werkt het niet meer tussen ons. En dat frustreert wel. Ik moet die spanning ook kwijt. Vandaar dat ik een lieve man zoek die aan mijn behoeftes kan voldoen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Bren12
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Assen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Bren12 van 33 uit Assen, Drenthe zoekt neuk date
Olietje (45)
★★★★☆
Ik heb een leuke opleiding gedaan en heb een leuke baan, ik dacht dat ik een leuk leven had en een leuke man alleen vonden 3 andere vrouwen dat ook en dat ging me te ver. Daarom einde huwelijk. Ik zoek geen relatie want daar heb ik wel even mijn buik van vol.
Hete Olietje zoekt jongen
Warmhart (44)
★★★★☆
Hallo jij..Ik ben gescheiden. Ik zou bijna zeggen"gelukkig". Natuurlijk ben ik niet gelukkig, maar wel blij dat ik van hem af ben. Ik zoek een romantische minnaar!!!
Gescheiden Warmhart zoekt sex
Umbre (44)
★★★★☆
Enkele jaren single en opnieuw op zoek!
Hete Umbre zoekt neuk date
Angelaa666 (46)
★★★★☆
Net gescheiden en nu mis ik meteen wel heel erg de intieme dingen, misschien zijn er hier mannen die precies weten waar ik het nu over heb..
Milf Angelaa666 zoekt neuk date
BittertjeLia (46)
★★★★☆
Ik ben niet opzoek naar een man die me een nachtje wil verwennen, wel naar de man die met mij een langdurige relatie wil aangaan. Ik ben een sportieve en spontane vrouw die niet alleen wil blijven.
Geile BittertjeLia zoekt sexdate
Miljoena (46)
★★★★☆
Ik dacht dat mijn droom was uitgekomen maar dat mocht niet zo zijn. Hoop dat er nu wel iemand in mijn leven komt die die droom kan waarmaken en me elke dag op een heerlijke manier weet te verwennen zonder dat het saai en eentonig wordt.
Milfje Miljoena zoekt contact
Elmi
★★★★★★★★★★
Ik heb een zware, dikke matras die naar mijn slaapkamer op zolder moet. Ik krijg dat met geen mogelijkheid voor elkaar. Jij wel? Dan testen we de matras daarna meteen..
Matras naar etage dragen (Klus van 1 uur)
Wyke
★★★★★★★★★☆
Mijn hond heeft een groot gat gemaakt in een van mijn muren en ik vind de offertes echt te duur. Ik vind het echter geen probleem in de klus in natura te vergoeden..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Jasmina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand zo snel mogelijk mijn schoorsteen komen schoonmaken? De pros zijn zo duur en ik betaal veel liever in natura. Vind ik namelijk ook lekker. Is geil en economisch ;)
Schoorsteen Vegen (Klus van 1 uur)
Celine
★★★★★★★★★☆
Die muur hier voor mij moet geschilderd worden en ik kan dara niet goed in. Kun jij mij helpen? Hij is 4,20 bij 2,50. In beige graag. Beloning is seks met mij.
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten