Gratis Aanmelden

Geile BittertjeLia zoekt contact

BittertjeLia (46)

Ik ben niet opzoek naar een man die me een nachtje wil verwennen, wel naar de man die met mij een langdurige relatie wil aangaan. Ik ben een sportieve en spontane vrouw die niet alleen wil blijven.

Maak contact met haar
  1. Naam: BittertjeLia
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Geile BittertjeLia van 46 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt contact
Elsmetlef (45)
★★★★☆
Wat ik in mijn leven mis is een man bij wie ik voor alles kan aankloppen. Met hulp van mijn ouders heb ik na de scheiding een appartementje kunnen kopen maar zit elke avond alleen op de bank. Hoog tijd om een leuke man te ontmoeten die het met mij wel ziet zitten.
Dame Elsmetlef zoekt sex
Marienny (45)
★★★★★
Kan hier een hele hoop vertellen maar ik zou het leuk vinden als een man mij eens wil ontdekken. Vanaf het eerste begin.
Milf Marienny zoekt relatie
Enjoylife (45)
★★★★☆
Hard, teder en extreem. Het maakt mij allemaal niks uit, mijn interesses zijn breed op gebied van sex.
Mama Enjoylife zoekt sex
Geescke (46)
★★★★★
Je ziet het op mijn foto's ik ben nog net zo uitbundig als een aantal jaar geleden en dat zou ik ook altijd blijven. Want het maakt mij als persoon een open en vooral eerlijk mens. En zo een persoon zou ik ook graag naast mij willen hebben in het levne.
Vrouw Geescke zoekt jongen
Anoom (45)
★★★★★
Al tien jaar ben ik alleen. Ik zoek ook al jaren naar de juiste nieuwe partner, maar die zoektocht is niet makkelijk. Misschien ben ik wel te veeleisend. Ik heb de zoektocht voor een relatie maar even op een laag pitje gezet, ik ga nu gewoon voor een leuke tijd. Kan een nachtje zijn, meerdere dagen of nog langer. We zien het wel!
Moeder Anoom zoekt jongen
FlirtyTess (46)
★★★★☆
Het is toch veel en veel leuker om met zijn twee verder door het leven te gaan. Althans dat vind ik wel en zoek de die daar ook zo over denkt. De man die ik zoek is alleraardigst, charmant en sociaal.
Milf FlirtyTess zoekt sex contact
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
Elsemiek
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om op mijn knieën voor jou te gaan als het je lukt om vaatwasser te maken. Elke keer stopt het programma en hoor ik vreemd geluid. Het is een ingebouwde van Bosch.
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Mijnsje
★★★★★★★★★☆
Voor mijn zoontje wil ik een indoor huisje bouwen, maar ik krijg al die grote planken niet op maat gezaagd. Wie kan me helpen? Mijn vergoeding: samen in bad en sex
Zaag klus (Klus van half uur)
Janske
★★★★★★★★★☆
Ik wil wat apps op de tablet van mijn zoon zetten, maar ik ben een echte noob. Kan iemand mij helpen? Ik betaal niet met geld, maar ik heb wel zeer fijne grote borsten...
Tablet installeren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten