Gratis Aanmelden

Geile BittertjeLia zoekt contact

BittertjeLia (46)

Ik ben niet opzoek naar een man die me een nachtje wil verwennen, wel naar de man die met mij een langdurige relatie wil aangaan. Ik ben een sportieve en spontane vrouw die niet alleen wil blijven.

Maak contact met haar
  1. Naam: BittertjeLia
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Geile BittertjeLia van 46 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt contact
Nevinsingle (44)
★★★★☆
Een stress bestendige man is die ik zoek, niet iemand die bij het minst geringste op zijn tenen is getrapt en het een en ander kan hebben. Samen met jou wil ik een mooi bestaan opbouwen en een leuk leven hebben met elkaar.
Mama Nevinsingle zoekt sex contact
Bloesems (44)
★★★★☆
Ik heb een normaal sociaal leven, ik werk en ik heb een dochter waar ik dol op ben. Mijn ex en ik zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan en hij heeft nu een andere vriendin. Tijd voor mij dus om ook op zoek te gaan naar een leuke man. Het hoeft niet meteen een relatie te zijn, ik mis nu vooral de intimiteit en de sex.
Gescheiden Bloesems zoekt relatie
Mairana (45)
★★★★★
Na mijn scheiding kwam ik erachter dat vrouwen ook heel spannend zijn. Na een korte seksuele relatie, met een vrouw ben ik weer vrijgezel en zoek een man voor heerlijke seksafspraakjes!
Gescheiden Mairana zoekt sex
Maxine (44)
★★★★★
Ja ik heb wel wat mannen gehad maar de sex was altijd zo soft, ik wil gewoon alles eens meegemaakt hebben, ook een keer lekker spuitend klaarkomen en zo heb ik nog meer dingetjes.
Hete Maxine zoekt dating
Kanonse (46)
★★★★★
Zand tussen mijn voeten ik vind het heerlijk net zo als lopen met blote voeten op het gras. Ben jij ook gek op de natuur?
Moeder Kanonse zoekt contact
Baaaby (44)
★★★★☆
Ik kan wel wat ontspanning gebruiken, een zalige erotische massage bijvoorbeeld.
Milf Baaaby zoekt contact
Jacquelien
★★★★★★★★★☆
Een ventilatie rooster is naar beneden gedonderd in mijn badkamer. Kan iemand dat even vast timmeren of wat dan ook? Ik doe dan een kleine betaling in natura.
Timmerklus (Klus van half uur)
Gioia
★★★★★★★★★☆
Mijn woonkamer heeft een nieuw parket nodig en ik ben echt niet in staat dat zelf te doen, maar ik wil je wel een beloning in natura geven. Je mag alles met me doen...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Diecke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras is grijs-groen en moet dringned schoongemaakt worden. Ik kan echter niemand daar voor vinden. Als jij dat voor mij wilt don ben ik best bereid om je in natura te vergoeden..
Terras schoonmaken (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten