Gratis Aanmelden

Rijpe Leromantique zoekt relatie

Leromantique (41)

Sinds ik ben gescheiden voel ik me 100 kilo lichter. Wel mis ik echt iemand om zo nu en dan de romantiek mee te beleven en leuke dingen mee te doen. Ik zoek ook iemand die qua karakter goed bij mij aansluit. Eerlijkheid en oprechtheid vind ik het aller belangrijkste.

Maak contact met haar
  1. Naam: Leromantique
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Haarlemmermeer
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Rijpe Leromantique van 41 uit Haarlemmermeer, Noord-Holland zoekt relatie
Charlene (42)
★★★★★
Het is met mij vrij simpel, ik ben iemand die het rustig aan opbouwt als wij elkaar net kennen en als het ijs is gebroken kan ik nog wel ietsjes verder gaan. Hoever ga ik natuurlijk niet verklappen, dat merk je allemaal vanzelf.
Rijpe Charlene zoekt neuk date
Maddy (41)
★★★★★
Ben een leuke alleenstaande moeder, heb een dochter van 7 jaar oud. Wat ik hier hoop te vinden is een man die mijn alleenstaande leventje weer wat op kan fleuren. Hou van veel romantiek, kun jij mij hier mee charmeren?
Rijpe Maddy zoekt jongen
Klaudiaatje (41)
★★★★☆
Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt en dat is voor nu ook helemaal prima. Maar nu heb ik niets meer om te doen in mijn vrije tijd. Heb jij soms een leuk ideetje?
Geile Klaudiaatje zoekt relatie
Zonnetjeinhuis (42)
★★★★☆
Als ik niet aan het werk hoef ga ik heel graag op vakantie of een beetje de wereld verkennen, ik zou heel erg graag een man treffen die ook wat avontuur in zijn leven wil hebben.
Rijpe Zonnetjeinhu zoekt neuk date
Anitavoorjou (41)
★★★★☆
Een hart vol liefde heb ik om te delen, zoek een man die me leuk vind en met mij een relatie wil aangaan. Met elkaar een leuk bestaan opbouwen, een relatie die is gebaseerd op liefde is waar ik voor wil gaan.
Rijpe Anitavoorjou zoekt dating
NorieElla (41)
★★★★★
Ik ben bedrogen door mijn ex man en zit nu alleen in mijn appartementje te kijken totdat er een leuke man langskomt en ik me op hem kan storten! Ik wil graag een liever leren kennen die samen met mij aan een schitterende toekomst wil bouwen.
Moeder NorieElla zoekt sex contact
Alet
★★★★★★★★★☆
Wegens een blessure kan ik niet teveel tillen, maar mijn nieuwe bankstel komt er binnenkort aan en ik heb hulp nodig met het verslepen en tillen! In ruil voor... ?
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Jenny
★★★★★★★★★☆
Ik ben een zwangere vrouw en sinds kort alleenstaande en ik zoek iemand die met kan helpen mijn zwembad op te ruimen (schoonmaken en opvouwen). Als beloning zal ik je pijpen.
Zwembad opruimen (Klus van 2 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Rifke
★★★★★★★★★☆
Achter mijn woning ligt een oude wasmachine is nodig naar de stort moet. Als je die weg wilt halen bij mij, zal ik je eens lekker aftrekken, niet meer en niet minder...
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten