Gratis Aanmelden

Gescheiden Happyfloor zoekt contact

Happyfloor (43)

Nu je toch eenmaal binnen bent gevallen bij mijn profiel kunnen we net zo goed samen praten hoe je de dingen voor je ziet, op gebied van seks ben ik een tikkeltje onderdanig, maar menig man weet daar wel raad mee neem ik aan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Happyfloor
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Happyfloor van 43 uit Utrecht, Utrecht zoekt contact
Juulij (43)
★★★★★
Tijdens mijn ziekbed kwam mijn man bij mij en zei ik ga van je weg. Tja kon geen beter moment kiezen denk ik. Maar ik heb zowel mijn ziekbed gehad als dat ik van deze man ben verlost. Nu wil ik eens alles uit het leven halen wat er in zit.
Hete Juulij zoekt man
QueenMary (43)
★★★★☆
Helaas helaas, mijn man, of eigenlijk ex-man, kon er niet mee omgaan dat ik een open relatie wou. Hij heeft het geprobeerd, maar werd vreselijk jaloers als ik een afspraakje met iemand had. We zijn uit elkaar. Dus ik heb alle vrijheid om rond te neuken. Nog niet zo oud, nog steeds lekker, dus wie spreekt met me af?
Milfje QueenMary zoekt sex
Zianny (42)
★★★★☆
Na twee jaar single te zijn geweest ben ik toe aan een man met wie ik goed op kan schieten, die me leuk en lief vind en waar ik stapel verleid op ben. Als de liefde van twee kanten komt dan passen we goed bij elkaar.
Milfje Zianny zoekt dating
Psstjijdaar (43)
★★★★★
Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen, een vrouw met ballen. Geen echte ballen natuurlijk maar gewoon een pittig karakter. Ik zeg wat ik denk en hou er niet van om de schijn op te houden. Dat is ook de reden waarom relaties niet altijd succesvol uitpakken want niet iedereen denkt zoals ik. Hopelijk vind ik nu wel een vent die zich in mijn denkwijze kunt vinden.
Moeder Psstjijdaar zoekt contact
EngelBerha (42)
★★★★★
Als ik eenmaal de man van mijn dromen heb ontmoet dan wil ik er ook helemaal voor gaan, tenminste als we een klik met elkaar hebben. Mijn single bestaan wil graag opgeven voor een man die met mij een relatie wil aangaan.
Milf EngelBerha zoekt contact
Josepien (43)
★★★★★
Heb een aantal jaar geleden een leuke boot gekocht, redelijk groot en daardoor is het eigenlijk een huisje op het water. Ik ga er ook regelmatig een paar dagen mee weg maar de laatste tijd voel ik mij er ook erg alleen.
Hete Josepien zoekt sexdating
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Lyske
★★★★★★★★★☆
Ik zit diep in de schulden en kan me een reparateur niet veroorloven voor mijn kapotten wasmachine. Ik ben dus min of meer gedwongen om het op deze manier te doen :/
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Julie
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee taarten nodig voor het feestje van mijn zoontje van 6. Wie kan die voor mij regelen en wie accepteert een beloning in natura? Ik bied je een blowjob aan...
Taarten bakken (Klus van 2 uur)
Ilse
★★★★★★★★★★
Wij zijn een lesbisch koppel en de goot rondom ons huis zit helemaal vol bladeren. We zoeken een man die de goot wil schoonmaken. P.s. wij zijn bi-seksueel.. ;-)
Goot schoonmaken (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten