Gratis Aanmelden

Gescheiden Happyfloor zoekt contact

Happyfloor (43)

Nu je toch eenmaal binnen bent gevallen bij mijn profiel kunnen we net zo goed samen praten hoe je de dingen voor je ziet, op gebied van seks ben ik een tikkeltje onderdanig, maar menig man weet daar wel raad mee neem ik aan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Happyfloor
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Happyfloor van 43 uit Utrecht, Utrecht zoekt contact
Anktzktconnectie (41)
★★★★☆
Niets moet en alles mag is mijn motto. Ik ben geen Pietje precies en leef mijn leven al een tijdje als single. De periode tijdens de scheiding was geen pretje en ik was het vertrouwen in mannen grotendeels kwijt. Nu ben ik weer zover om een relatie aan te gaan met de man die me lief heeft.
Milf Anktzktconne zoekt jongen
Selinneke (41)
★★★★☆
Schrik niet, ik ben op zoek naar een vent die ervoor wil zorgen dat ik nog moeder ga worden. De leeftijd begint te tellen, vandaar dat ik er grote haast mee heb.
Mama Selinneke zoekt sex
Danylea (43)
★★★★★
Samen met mijn 4 honden woon ik in een prachtige vrijstaande villa met een grote tuin er omheen. Dieren geven zoveel liefde, ze zijn trouw aan hun baasje. Kinderen heb ik niet, zal eerlijk zijn, daar ben ik het type niet voor. Ik wil mijn liefde geven aan honden en aan een man, alleen die man moet ik nog even zien te vinden.
Milfje Danylea zoekt sex contact
Selinky (41)
★★★★☆
Als je ook toe bent aan een geil contact dan ben je bij mij aan het juiste adres aanbeland. Ik zoek een knappe, te vent die al mijn gaatjes wil volpompen met zijn geile zaad.
Dame Selinky zoekt dating
Shaniarr (41)
★★★★★
Gescheiden, maar seksueel nog zeer actief. Helaas sta ik alweer even droog, dus ik zoek per direct een lekkere kerel die zich beschikbaar stelt om mij weer even ouderwets te neuken. Je hoeft niet voorzichtig met me te zijn, hoe harder, hoe beter.
Milfje Shaniarr zoekt dating
Florielleke (41)
★★★★☆
In een relatie vind ik het erg belangrijk dat we elkaar begrijpen, dat er wederzijds respect is en dat de liefde hoogtij viert. Zo niet, dan zie ik een relatie niet zitten!
Mama Florielleke zoekt sex
Babette
★★★★★★★★★★
Ik heb enkele klusjes in mijn tuin die echt gedaan moeten worden, maar ik heb een voet operatie achter de rug, dus ik zoek iemand die me kan helpen in ruil voor een verwennerij..
Tuin Doen (Klus van 1 uur)
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik ga binnenkort scheiden (gelukkig!) en ik zoek nu een sterke man die mij wil helpen met mijn verhuizing. Ik heb geen geld om je te betalen, maar wel wat je op mijn foto ziet...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Jasmina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand zo snel mogelijk mijn schoorsteen komen schoonmaken? De pros zijn zo duur en ik betaal veel liever in natura. Vind ik namelijk ook lekker. Is geil en economisch ;)
Schoorsteen Vegen (Klus van 1 uur)
Marlien
★★★★★★★★★☆
Op mijn etage heb ik een verstopte WC... ik schaam mij hier erg voor. Wie kan dit discreet voor mij oplossen? Accepteert u dan een vergoeding door middel van een handjob?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten