Gratis Aanmelden

Milf XAnthine zoekt neuk date

XAnthine (42)

Voor een eenmalig contact ben ik niet te porren, ik ga voor een vaste relatie en anders niets. Ik ben een zorgzame lieve vrouw, werk in het ziekenhuis en ben kinderloos.

Maak contact met haar
  1. Naam: XAnthine
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Dantumadeel
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Milf XAnthine van 42 uit Dantumadeel, Friesland zoekt neuk date
Esillia (41)
★★★★☆
Zo af en toe lekker gek doen is wat ik graag doe, mijn ex had daar een bloedhekel aan maar verwacht van jou dat je me accepteert zoals ik ben en jij ook wel eens in mijn gezelschap uit je dak wil gaan.
Moeder Esillia zoekt sex contact
Juulij (43)
★★★★☆
Tijdens mijn ziekbed kwam mijn man bij mij en zei ik ga van je weg. Tja kon geen beter moment kiezen denk ik. Maar ik heb zowel mijn ziekbed gehad als dat ik van deze man ben verlost. Nu wil ik eens alles uit het leven halen wat er in zit.
Hete Juulij zoekt man
DirtyD (41)
★★★★★
Ik zoek extreme mannen.. Dirty sex vind ik het geilst wat er is.
Dame DirtyD zoekt man
OpenJolina (41)
★★★★★
Ik ben geen 18 meer maar vind het nog steeds heel leuk om een avondje uit te gaan en met name in het weekend. Helaas heb ik niet iemand die met me mee wil gaan en als jij een keer de bloemetjes buiten wil zetten met een superleuke vrouw als ik dan zie ik je reactie graag tegemoet.
Moeder OpenJolina zoekt sexdate
JufMieke (43)
★★★★★
Zo zonder vriend heb ik het eigenlijk best naar mijn zin, ben blij dat k nu de dingen kan doen die ik wil en niet meer gebonden ben aan de eisen van mijn vriend. Ik denk dat een LAT relatie het beste bij me past maar wel met een lieve man die in de buurt woont.
Moeder JufMieke zoekt jongen
Rowwan (42)
★★★★★
Een zware tijd heb ik gehad, door de scheiding woon ik niet in een huis, maar woon ik in een caravan. Wat ik merk is dat velen gelijk hun oordeel daarover klaar hebben, dat doet mij pijn. Soms zijn er factoren die tegen je werken en kun je in een situatie terecht komen die je niet voorzien had. Maargoed, daarom zit ik niet hier, ik zit hier om leuke vrienden te maken, daar heb ik echt behoefte aan.
Mama Rowwan zoekt man
Tiemetje
★★★★★★★★★★
Ik heb een haag waar een stuk van af moet, maar ik ben niet zo fan van ladders en hoogtes, dus ik zoek iemand die me kan helpen en wie ik kan belonen met een blowjob.
Struiken snoeien (Klus van half uur)
Lizzie
★★★★★★★★★★
Twee lekke banden en twee linkerhanden, maar wel een mond die heel goed beloningen kan geven aan degene die mijn beide banden binnenkort kan komen plakken. Iemand?
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Rosalien
★★★★★★★★★☆
Als er iets is wat ik vies vind dan is dat wel een verstopte afvoer. Wie kan mij daar van af helpen? Is het dan OK dat ik mijn beha voor jou afdoe bij wijze van vergoeding?
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Julie
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee taarten nodig voor het feestje van mijn zoontje van 6. Wie kan die voor mij regelen en wie accepteert een beloning in natura? Ik bied je een blowjob aan...
Taarten bakken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten