Gratis Aanmelden

Gescheiden Little zoekt jongen

Little (42)

In het geheim zit ik op de wc me nu in te schrijven, ik ben namelijk op mijn werk en ik verveel me kapot. Niet alleen op mijn werk maar ook als ik vrij ben. Ik zou gewoon graag eens lekker willen spelen met een lekkere stoere man die het niet erg vind dat ik een maatje meer heb. Graag heb ik een man die ouder is dan ik zelf ben omdat ik als kleine meid behandeld wil worden. En dan straf kan krijgen wel op een lieve manier. Dat ik tegen je aan kan kruipen en me geborgen kan voelen. Mijn vorige hu

Maak contact met haar
  1. Naam: Little
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Oostzaan
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Little van 42 uit Oostzaan, Noord-Holland zoekt jongen
Bitsiena (41)
★★★★☆
Mocht het je leuk lijken om mij te leren kennen dan verwacht ik een lief berichtje van je waarin je me uitleg geeft waarom je me wil leren kennen en wie jij bent. Mijn ex heeft me bedrogen en dat is de reden waarom we zijn gescheiden.
Dame Bitsiena zoekt jongen
YadaLe (42)
★★★★☆
Hou wel van een feestje op zijn tijd, wat leuke kleren er voor aanschaffen en gaan met de gezelligheid.
Dame YadaLe zoekt contact
Emelyn (43)
★★★★★
Mensenkennis heb ik genoeg op gedaan in mijn leven maar desondanks kan je je altijd nog vergissen in het leven. En dat kan soms erg pijnlijk en kwetsend zijn.
Rijpe Emelyn zoekt contact
Annoway (41)
★★★★★
Ik ben een leuke, gezellige, sportieve vrouw. Ik hou van wintersport, zonvakanties en winkelen. Daarnaast heb ik een pittig karakter en een leven met mij zal dan ook nooit saai zijn;) Ik ben open, spontaan en zorgzaam....
Mama Annoway zoekt contact
Teweinig_geneukt (42)
★★★★☆
Dit lekkere wijf met een dito heerlijk lijf kan je toch niet onaangeroerd maar laten verschrompelen? Zijn er dan echt geen mannen die mij een beetje willen bevochtigen?
Rijpe Teweinig Gen zoekt contact
Ilaila (42)
★★★★☆
Laarzen en tassen, ik kan er geen genoeg van krijgen. Maar goed ik denk dat meerdere vrouwen zo zijn. Heb jij enig idee waar ik nog meer geen genoegen van kan krijgen?
Geile Ilaila zoekt relatie
Julie
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee taarten nodig voor het feestje van mijn zoontje van 6. Wie kan die voor mij regelen en wie accepteert een beloning in natura? Ik bied je een blowjob aan...
Taarten bakken (Klus van 2 uur)
Francijntje
★★★★★★★★★★
Klim jij eens mijn dak op om een dakpan te vervangen? Dan pak ik daarna pik beet en geef hem een lekkere beurt met mijn handje. Heeft iemand interesse hierin?
Dakpan vervangen (Klus van half uur)
Rieneke
★★★★★★★★★☆
Hey! Een barbecue schoonmaken is altijd zo\'n smerig werk! Ik haat het, maar toch moet het gebeuren. Ik heb een grote BBQ! Kom jij me helpen? Dan gaan we elkaar daarna goed wassen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Janieke
★★★★★★★★★☆
Ik zit met drie muren die een stuc laag nodig hebben en dat is dus echt niet mijn ding, maar ik wil er wel een beloning in nature tegenover stellen, als jij me helpt..
Stuccen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten