Gratis Aanmelden

Moeder Goldylok zoekt dating

Goldylok (42)

Ik wil weer plezier maken, samen met de man die ik lief heb en waarbij ik een goed gevoel heb. Heb die man helaas nog niet kunnen vinden en hoop dan maar dat ik hier meer kans maak die te leren kennen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Goldylok
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Moeder Goldylok van 42 uit Groningen, Groningen zoekt dating
Emmieke (41)
★★★★☆
Een beschaafde man is die ik zoek, iemand waarvan het karakter lief is en die er bovendien goed uitziet. Een carrière tijger wil ik niet, dat was mijn ex man en ben daarom van hem gescheiden.
Moeder Emmieke zoekt relatie
Dromedame (43)
★★★★☆
Dromen komen bij mij vaak voor, nu is het toch een keer tijd om dingen werkelijkheid te laten worden. Sinds mijn scheiding heb ik al geen seks meer gehad, via deze weg hoop ik daar verandering in te brengen.
Geile Dromedame zoekt neuk date
Ytieka (41)
★★★★☆
Wat meer glans mag mijn leven wel weer krijgen, sinds ik weer alleenstaand ben sluit ik me een beetje op en ben veel op mezelf. Hoog tijd om dat te doorbreken, me mooi te maken en opzoek te gaan naar een lieve man.
Dame Ytieka zoekt man
Sexysinglelover (42)
★★★★☆
Alleen is maar alleen, tenminste ik vind het prima om single te zijn, maar voor bepaalde hete dingen moet je toch echt met twee zijn. Wie zit in hetzelfde schuitje als mij?
Mama Sexysinglelo zoekt sexdate
Xiion (42)
★★★★★
Fotograferen is wat ik graag doe, alleen het blijft meestal bij selfies of natuur foto's. Zijn natuurlijk niet minder mooi maar een mooie man zou ik ook wel eens voor mijn lens willen.
Dame Xiion zoekt dating
Zehre (43)
★★★★☆
Ben er wel weer aan toe dat iemand mij zo af en toe eens lekker in zijn armen neemt. Dat mis ik eigenlijk het meeste in mijn single leven.
Hete Zehre zoekt jongen
Elcke
★★★★★★★★★☆
Mijn werkster is ziek en ik zoek iemand die mijn huis wil stofzuigen. Het leek me leuk om een keer niet met geld te betalen, maar met iets veel originelers... Wat denk je?
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
Annemiek
★★★★★★★★★☆
We willen graga pizza's bakken, maar onze oven is echt te smerig voor woorden. Als jij hem schoonmaakt, mag je een uurtje met ons tweetjes doorbrengen, ter compensatie..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Ik ben allesbehalve technisch... ik krijg mijn wasmachine niet meer gerepareerd! Help! Ik heb er een pijpbeurt met slikken voor over, als jij hem aan de praat krijgt!
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Bregtje
★★★★★★★★★☆
Mijn garage vraagt me 300 euros voor een reparatie die volgens mij helemaal niet zo veel kost! Wie o wie doet het voor een complete betaling in natura?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten