Gratis Aanmelden

Gescheiden Moonie zoekt sex contact

Moonie (43)

Gewoon een beetje scharrelen, dat ben ik aan het doen. Geen vastigheid, dat heb ik de afgelopen vijftien jaar mee mogen maken, daar zeg ik nu even nee tegen. Maar gewoon beetje elkaar aftasten, een spannende vrijpartij, misschien daarna nog eens. Gewoon lekker scharrelen dus, wat ik al zei. Scharrel je met me mee?

Maak contact met haar
  1. Naam: Moonie
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Velsen
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Moonie van 43 uit Velsen, Noord-Holland zoekt sex contact
Jenster (43)
★★★★☆
Zoek een alleenstaande man, ik ben een moderne vrouw die al een tijdje gescheiden is en de ellende achter me heb gelaten. Samen met jou wil ik kijken of we een klik met elkaar hebben en verder samen kunnen gaan.
Moeder Jenster zoekt sexdate
Felictas (43)
★★★★☆
Dat betekent eigenlijk een soort van gefeliciteerd. Wie zou ik kunnen feliciteren omdat hij mij aan de haak heeft geslagen.
Vrouw Felictas zoekt neuk date
Kayly (41)
★★★★★
Na mijn scheiding een poosje alleen geweest, maar daar kan ik niet tegen hoor. Ik heb een kerel om me heen nodig. Een echte man. Lekker breed, lekker sterk en lekker stoer. Ik hou er wel van, een man die het heft in handen neemt. Neem jij de leiding maar, ik volg wel.
Rijpe Kayly zoekt sex
Kailylia (43)
★★★★☆
Heb het diepste punt in mijn leven wel gezien en ben daar helemaal alleen weer uit gekomen. Het was zwaar, moeilijk en vaak eenzaam. En vooral het laatste wil ik nu aan gaan pakken.
Moeder Kailylia zoekt contact
Renhee (43)
★★★★☆
Een keer de bloemetjes buiten zetten lijkt me heerlijk, het liefste in gezelschap van de man die de ware voor me is. Samen er op uit trekken en genieten van elkaar is waar ik voor ga.
Vrouw Renhee zoekt man
wildezuster (42)
★★★★☆
Even voor de duidelijkheid, ik zoek alleen maar sex en geen relatie of wat dan ook. Ik heb graag iemand die ook precies en duidelijk is in wat hij wil, dan weten we in elk geval wat we aan elkaar hebben.
Dame Wildezuster zoekt relatie
Martine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote tak van de buren die boven mijn tuin hangt en ik bezti niet het juiste gereedschaap om deze af te zagen en mijn buren weigeren me te helpen... Wil jij me helpen?
Tak afzagen (Klus van half uur)
Anieke
★★★★★★★★★★
In mijn toilet wil ik graag parket hebben, maar ik ben niet zo handig. Wel ben ik heel handig met mijn mond... Ik heb het parket al in huis, maar ik weet niet hoe ik verder moet..
Parket leggen (Klus van 2 uur)
Annet
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij helpen om een wasmachine naar de zolder te dragen? Ik help mee, maar ik kan niet met geld betalen. Wel wil ik je belonen voor je hulp met orale seks.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Diecke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras is grijs-groen en moet dringned schoongemaakt worden. Ik kan echter niemand daar voor vinden. Als jij dat voor mij wilt don ben ik best bereid om je in natura te vergoeden..
Terras schoonmaken (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten