Gratis Aanmelden

Geile Naellia zoekt contact

Naellia (43)

Rust is waar ik echt van hou in mijn leven, doe ook yoga dus op zich is dat wel iets wat ik heb. Genieten hoort er ook bij ik red het voor een groot gedeelte in mijn eentje maar soms mis je ook wel een arm om je heen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Naellia
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Amersfoort
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Geile Naellia van 43 uit Amersfoort, Utrecht zoekt contact
Romijnia (42)
★★★★☆
Ik ben geen hopeloos geval of radeloos omdat ik geen partner heb. Bewust ben ik enkele jaren alleenstaand geweest maar kijk nu verwachtingsvol uit naar de mannen die op me reageren.
Moeder Romijnia zoekt man
Krollyo (41)
★★★★☆
Ongeveer twee jaar geleden ben ik gescheiden en ergens is het een opluchting voor mij want mijn man ging vreemd en daar kon ik niet meer mee leven. Ik ben niet echt op zoek naar een nieuwe relatie maar mis soms wat gezelschap om eens iets leuk te doen.
Mama Krollyo zoekt dating
Sally (41)
★★★★★
Een nette man is wat ik zoek je mag best een grote mond hebben maar een klein hartje. Dat is echt wat bij mij past. Je weet hoe je een vrouw moet verleiden en doet dat op zo een manier dat er niet om je heen te draaien valt. Dat lijkt mij wel wat dus doe je best!
Vrouw Sally zoekt sexdating
Liodio (43)
★★★★★
Sinds kort heb ik de sauna ontdekt, eerder vond ik het altijd wat overdreven of nam er de tijd niet voor maar ik vind het nu helemaal leuk. Maar eens samen met een leuke man dit doen is toch nog leuker?
Mama Liodio zoekt man
Anissa (43)
★★★★☆
Hoi lieve mannen! Misschien ben ik naïef, maar ondanks een moeilijk huwelijk en nog moeilijkere scheiding ben ik toch de hoop op liefde niet verloren. Daarbuiten loopt vast wel een man rond die perfect bij mij past, dus benut ik alle mogelijkheden om die ene speciale persoon te vinden. Misschien eerst eens rustig kennismaken en is het niets, dan is het niets, maar wie weet ben jij toch die man waar ik al jaren naar op zoek ben.
Moeder Anissa zoekt sex
Molleke (42)
★★★★★
Heel vaak zie ik op televisie van die dames die superondeugend zijn en van allerlei stoute dingen laten zien. Dat wil ik ook. Maar ik vind dat een beetje eng. Ik ben geen slanke den, dus ik denk al gauw dat mannen me niet mooi vinden. Mijn ex heeft me dat vaak genoeg laten weten. Toch probeer ik het. Zijn er mannen die me wel mooi vinden en bij wie ik echt ondeugend kan zijn zonder dat ik uitgelachen word?
Hete Molleke zoekt man
Lenthe
★★★★★★★★★★
Kan ik je met deze foto verleiden tot een auto reparatie? Hij moet verkoopklaar gemaakt worden... De beloning is dus wat je hier op deze foto ziet. Na afloop uiteraard ;)
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Afgelopen storm heeft wat schade aangericht aan mijn schutting en ik heb gen geld om die professionneel te laten herstellen. Ik kan het echter wel in natura vergoeden...
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Jentine
★★★★★★★★★★
Mijn koelkast moet dringend schoongemaakt worden, maar ik heb mijn pols verstuikt, dus ik kan niets doen nu. Wel open ik mijn beha voor je als je met wilt helpen..
Koelkast schoonmaken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten