Gratis Aanmelden

Milfje Loggy zoekt neuk date

Loggy (41)

Het is de hoogste tijd voor een lekkere vent in mijn leven. Liefst een lekker jong ding, ik ben, zoals ze dat noemen, een milf. En wat voor één! Bij mij kom je gegarandeerd aan te trekken. Ik doe niet onder voor een jonge meid van achttien, ik durf zelfs wel te zeggen dat ik beter ben!

Maak contact met haar
  1. Naam: Loggy
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Rhenen
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milfje Loggy van 41 uit Rhenen, Utrecht zoekt neuk date
Nataliera (42)
★★★★★
Twee keer ben ik gevallen voor de man die me gouden bergen beloofde, de romantiek was intens, met name in de eerste maanden maar daarna was het over en uit. Wil dit geen derde keer meemaken!
Milf Nataliera zoekt contact
Ytieka (41)
★★★★☆
Wat meer glans mag mijn leven wel weer krijgen, sinds ik weer alleenstaand ben sluit ik me een beetje op en ben veel op mezelf. Hoog tijd om dat te doorbreken, me mooi te maken en opzoek te gaan naar een lieve man.
Dame Ytieka zoekt man
3Esmee3 (41)
★★★★☆
Ik zoek een man om de boel lekker mee op stelten te zetten.
Milf 3Esmee3 zoekt relatie
Princestonight (41)
★★★★☆
lk ben een vrouw die graag geniet van t leven,lk kan dat ook alleen , maar met z? tweetjes kan t net iets mooier zijn!
Rijpe Princestonig zoekt contact
Fannya (43)
★★★★★
Zo in mijn eentje als alleenstaande heb ik het best wel naar mijn zin. Het enige wat ik mis is de liefde en intimiteit die een lieve man me kan geven. Drie jaar ben ik nu single en wat aandacht van een lieve man is meer dan welkom.
Moeder Fannya zoekt sexdate
Naellia (43)
★★★★☆
Rust is waar ik echt van hou in mijn leven, doe ook yoga dus op zich is dat wel iets wat ik heb. Genieten hoort er ook bij ik red het voor een groot gedeelte in mijn eentje maar soms mis je ook wel een arm om je heen.
Geile Naellia zoekt jongen
Gerrigje
★★★★★★★★★★
Iemand die een beetje kan behangen en het juiste materiaal daarvoor heeft? En iemand die het gratis voor me wil doen, in ruil voor een lekkere vrijpartij na afloop?
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Terwijl jij mijn tuin helemaal op orde brengt, wacht ik boven in mijn slaapkamer tot je klaar bent en dan kom je naar boven, neem je een douche en krijg je je vergoeding..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die parket kan leggen in twee kamers en die daarvoor niet met geld beloond wil worden, maar met een vrijpartij met mij. Wie o wie komt mij helpen?
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten