Gratis Aanmelden

Mama Ernamanuele zoekt relatie

Ernamanuele (42)

Ik begin te trillen van opwinding als ik me bedenk dat ik heel veel erotische berichtjes krijg van mooie mannen die een date met mij wel zien zitten. Mochten we een klik met elkaar hebben tijdens de kennismaking dan is de kans groot dat jij me thuis mag brengen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ernamanuele
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Enschede
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama Ernamanuele van 42 uit Enschede, Overijssel zoekt relatie
Jenjen (42)
★★★★☆
Bijna altijd goedgehumeurd ben ik. Ik ben een postief ingestelde vrouw en ik kgeef nooit op. Zo nu dus ook niet. Ik ben alweer een tijdje op zoek naar een leuke man om daar eventueel wat mee op te bouwen. Mag ook eenmalig zijn, maar ik ga een nieuwe relatie zeker niet uit de weg. Gewoon eens kijken of we bij elkaar passen?
Dame Jenjen zoekt sex
Grazysingle (42)
★★★★☆
Zoals je ziet ben ik soms een beetje prettig gestoord! En hopelijk ben jij dat ook? Ik wil namelijk graag weer iemand in mijn leven om lol mee te hebben en dan niet alleen buiten de slaapkamer ;)
Gescheiden Grazysingle zoekt sexdate
Fiepjeenzaam (41)
★★★★☆
Liefde een gezondheid zijn de meest waardevolle dingen in het leven vind ik. Eén van die twee dingen mis ik enorm en een lieve man die bij me past is dan ook meer dan welkom in mijn leven.
Rijpe Fiepjeenzaam zoekt sex contact
Daanzetdoor (43)
★★★★★
Door mijn ex ben ik in de steek gelaten omdat ik ernstig ziek was. Bij hem ging in voor en tegenspoed niet op. Hij kon het niet aan dat ik kaal werd door de chemo. Hij kon het niet aan dat ik magerder werd, zo kan ik nog wel uren doorgaan. Uiteindelijk heeft hij de benen genomen en mij doodziek achter gelaten, ik heb nooit meer iets van hem gehoord. Dit is een nare periode geweest, het heeft mij wel super sterk gemaakt. De ziekte heb ik overwonnen, mijn vertrouwen is weer terug, tijd om mijn leven weer op te pakken met een lieve man.
Hete Daanzetdoor zoekt neuk date
wildezuster (42)
★★★★☆
Even voor de duidelijkheid, ik zoek alleen maar sex en geen relatie of wat dan ook. Ik heb graag iemand die ook precies en duidelijk is in wat hij wil, dan weten we in elk geval wat we aan elkaar hebben.
Dame Wildezuster zoekt relatie
Vango (41)
★★★★☆
Ben echt gek op balsporten, wat dat betreft zit er een kleine jongen in mij. Maar al mijn vriendinnen vinden het maar raar. Maar een vrouw die goed is met ballen moet je toch blij mee zijn?
Hete Vango zoekt man
Mijnsje
★★★★★★★★★☆
Voor mijn zoontje wil ik een indoor huisje bouwen, maar ik krijg al die grote planken niet op maat gezaagd. Wie kan me helpen? Mijn vergoeding: samen in bad en sex
Zaag klus (Klus van half uur)
Lummetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek waar ik helemaal gek van word. Ik betaal me blauw aan beunhazen die er niets van snappen, dus ik bied mijn lichaam aan, aan degene die me echt helpt.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Boutaina
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand mijn fietsband wil plakken. Ik kan dat zelf niet. In ruil wil ik je wel eens lekker aftrekken, maar niet meer dan dat.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Hilligje
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die het behang uit mijn keuken weg kan halen, want ik wil er iets anders voor in de plaats doen. Ik heb geen geld, ik vergoed alleen in natura.
Behang weghalen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten