Gratis Aanmelden

Moeder Kristelkind zoekt dating

Kristelkind (29)

Het heeft even geduurd, maar ik ben dan toch volwassen geworden. Ik bedoel daarmee dat ik mijn eigen boontjes kan doppen en zelfstandig kan zijn. Alleen in bed lukt dat nog niet. Dan ben ik echt heel afhankelijk en laat jou de leiding nemen. Dan ben ik weer een kind wat leiding nodig heeft.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kristelkind
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Hilvarenbeek
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Atletisch
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Moeder Kristelkind van 29 uit Hilvarenbeek, Noord-Brabant zoekt dating
JufMieke (43)
★★★★☆
Zo zonder vriend heb ik het eigenlijk best naar mijn zin, ben blij dat k nu de dingen kan doen die ik wil en niet meer gebonden ben aan de eisen van mijn vriend. Ik denk dat een LAT relatie het beste bij me past maar wel met een lieve man die in de buurt woont.
Moeder JufMieke zoekt jongen
Qwie (41)
★★★★★
Zo tijd voor mij denk ik, ook al je kinderen hebt heb je soms me time nodig en ik denk dat ik er hard aan toe ben. Lekker weer in iemand zijn armen te kunnen kruipen na een lange dag.
Vrouw Qwie zoekt relatie
EngelBerha (42)
★★★★☆
Als ik eenmaal de man van mijn dromen heb ontmoet dan wil ik er ook helemaal voor gaan, tenminste als we een klik met elkaar hebben. Mijn single bestaan wil graag opgeven voor een man die met mij een relatie wil aangaan.
Milf EngelBerha zoekt contact
Leafje (43)
★★★★☆
Mijn leven is een stuk relaxter geworden sinds ik gescheiden ben. De hectiek is weg, van zijn drankmisbruik heb ik geen last meer en kan gaan en staan waar ik wil. Ik kijk er naar uit om een lieve man te leren kennen die met mij en relatie aan wil gaan.
Vrouw Leafje zoekt neuk date
Slimmerd (43)
★★★★☆
Ik hou van mannen met een buikje waar ik lekker tegen aan kan liggen en kan knuffelen als je dan ook nog is onderdanig bent ben ik helemaal tevreden.
Hete Slimmerd zoekt sexdating
Trixietje (42)
★★★★★
Humor speelt een grote rol in mijn leven. Want waar ben je zonder humor? Je moet kunnen lachen, anders is er toch niets aan? Trouwens, tijdens mijn getrouwde leven heb ik genoeg somberheid gehad, dus daar heb ik voorgoed afscheid van genomen.
Mama Trixietje zoekt sex contact
Elmi
★★★★★★★★★★
Ik heb een zware, dikke matras die naar mijn slaapkamer op zolder moet. Ik krijg dat met geen mogelijkheid voor elkaar. Jij wel? Dan testen we de matras daarna meteen..
Matras naar etage dragen (Klus van 1 uur)
Alberdina
★★★★★★★★★★
Ik heb een wat verwilderde tuin die een flink snoeibeurt nodig heeft, maar ik heb geen materiaal en ook geen zin. Wel wil ik iemand die dat voor me doet een andere beurt geven...
Struiken snoeien (Klus van 3 uur)
Jayda
★★★★★★★★★☆
Ik heb genoeg geld, maar geen tijd en ik sta al een tijdje droog, dus ik heb er wel een vluggertje voor over als jij mijn olie wil verversen in mijn Mercedes
Auto reparatie (Klus van half uur)
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Tuin harken (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten