Gratis Aanmelden

Vrouw Griendola zoekt neuk date

Griendola (37)

De complimentjes die ik krijg zijn welgemeend maar enkel van mannen die al een relatie hebben. Ik zoek een single man die me leuk vind, me elke dag wil ontmoeten en mijn rots in de branding is.

Maak contact met haar
  1. Naam: Griendola
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Altena
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrouw Griendola van 37 uit Altena, Noord-Brabant zoekt neuk date
Tammiej (40)
★★★★★
ik ben een leuke lieve spontane meid, die graag leuke dingen doet en niet bang is ingesteld. ik probeer graag nieuwe dingen uit ,,, wat ik zoek: leuke spontane jonge met humor en hij moet natuurlijk ook wel lief zijn en vooral niet saai!
Rijpe Tammiej zoekt relatie
Lapinda (39)
★★★★★
Er zijn een heleboel dingen die ik heb gedaan in mijn leven, maar wat ik altijd nog is heb willen doen is een rollenspel.. Ik speel dan de agente en jij het boefje? Ik ben dol op lingerie,hoge hakken en kan erg goed dansen.
Vrouw Lapinda zoekt jongen
Marilyne (38)
★★★★☆
Hoe lang is het voor mij geleden dat ik de liefde bedreef met een man, ik kan het mij niet meer herinneren maar het was ver voor mijn scheiding. Dus je kan je voorstellen dat het wel weer tijd word.
Rijpe Marilyne zoekt sexdating
Oddita (40)
★★★★★
Je ziet het ik doe graag aan hardlopen, ook al een aantal keer een marathon gedaan. Ik denk dat ik nu ook wel toe ben aan een hardloop maatje. Je ergens aan meten is toch nooit verkeerd?
Milfje Oddita zoekt sex
KnuffeltjeNina (39)
★★★★☆
Hopeloos romantisch, een echte knuffelaar en een liefhebber van gezelligheid, dat omschrijft mij wel zo’n beetje. Misschien een beetje naïef van mij, maar ik geloof nog steeds dat op elk potje een dekseltje past en dat de ware voor mij nog zeker ergens rondloopt, net als ik op zoek naar die magische klik. Dus ik geef de hoop niet op en blijf zoeken tot ik mijn dekseltje gevonden heb.
Milfje KnuffeltjeNi zoekt contact
Pleziert (40)
★★★★☆
Je ziet het al voor een spannend pakje draai ik mij niet om, en ik hoop dat jij dat ook niet doet. Ik heb liever dat dat je dan op je knietjes gaat en mij gaat aanbidden van beneden naar boven.
Vrouw Pleziert zoekt man
Ciska
★★★★★★★★★★
Als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan zijn dat wel Ikea kasten, maar ze liggen hier en moeten opgebouwd worden. Als alles staat mag je me doen wat je maar wil.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Hennieke
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik sta al een tijdje droog en deze site leek me erg leuk qua concept! Mijn klusje is om mijn tuin te komen harken en daarna... je beloning in mijn slaapkamer :))
Tuin harken (Klus van 1 uur)
Maartje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp voor mijn verhuizing als gevolg van een scheiding... Tegelijkertijd sta ik ook alweer een hele poos droog, dus ik bied de beloning slechts aan in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Tessa
★★★★★★★★★☆
Ik zit op kot en ik heb een nogal wild feest gehad, verschillende muren zitten vol deuken, de eigenaar wil dat ik het z.s.m. herstel, maar ik heb geen geld :(
Beschadigde muur herstellen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten