Gratis Aanmelden

Dame Lucky8 zoekt jongen

Lucky8 (25)

Een jongedame met veel liefde te geven, zo zouden velen mij omschrijven. Opzoek naar de liefde, of een flirt om de tijd te verdrijven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lucky8
  2. Leeftijd: 25 Jaar
  3. Woonplaats: Tremelo
  4. Provincie: Vlaams-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Lucky8 van 25 uit Tremelo, Vlaams-Brabant zoekt jongen
Lazzy (37)
★★★★★
Al jong gescheiden en dat heeft zeker zijn voordelen. Ik heb een kindje maar die gaat om het andere weekend naar zijn vader en dan kan kan ik los gaan. En dat ga ik zeker doen! Ik ga sex in het hele huis hebben. Slaapkamer, keuken, woonkamer, echt overal! Doe je mee?
Geile Lazzy zoekt man
FleurtjedL (38)
★★★★☆
Ondanks dat ik mollig ben kan ik je zeggen dat ik sexy en sensueel ben. Mijn voorkeur is passionele seks en omdat ik dit al een tijd mis zoek ik jou voor een date met een dikke hoofdletter. Hou je van een Rubensvrouw dan moet je mij niet laten schieten.
Vrouw FleurtjedL zoekt sex
Mand_dy (39)
★★★★★
Ik ben een keurige vrouw, nooit vreemdgegaan, altijd eerlijk, en een groot hart voor iedereen. Ben inmiddels gescheiden, in de tijd dat ik getrouwd was had mijn man op seksueel gebied niks te klagen, ik verwende hem altijd wanneer hij maar wou, tot die me bedroog, toen was het voor mij gelijk afgelopen. Ik zoek iemand die met mij wat leuks wil opbouwen, kan alleen de sex zijn maar kan ook meer. Laat het gewoon op me afkomen.
Rijpe Mand Dy zoekt sexdate
Ginessa (40)
★★★★☆
Ik hoop een man te vinden die stevig in zijn schoenen staat want ik ben een temperamentvolle vrouw. Een beetje wispelturig maar ook heel lief en zorgzaam. Hoop dat je me nog leuk vind en me snel een reactie stuurt.
Dame Ginessa zoekt sex
Ziri (38)
★★★★★
Echt, ik dacht de ware liefde gevonden te hebben in een vrouw. We waren getrouwd en het was heel leuk. En geil. Maar toch was ze niet mijn grote liefde. Dus uit elkaar gegaan. Mijn grote liefde zoek ik nu niet, even niet. Ik zoek nu gewoon weer wat anders, een knappe kerel die me regelmatig komt neuken. Weer eens wat anders dan een vrouw!
Milf Ziri zoekt sex
Sulin (40)
★★★★☆
Ik was er niet van uit gegaan dat ik zou scheiden maar toch is het gebeurd, ik hoop nu een leuke goede band met een man op te bouwen.
Vrouw Sulin zoekt contact
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Tuin harken (Klus van 3 uur)
Summer
★★★★★★★★★☆
Ik zou het heel fijn vinden als iemand mijn tuin eens onder handen zou willen nemen en ook het afval kan afvoeren. Ik pijp je daarna helemaal tot het einde.. Deal?
Tuin harken (Klus van 2 uur)
Diecke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras is grijs-groen en moet dringned schoongemaakt worden. Ik kan echter niemand daar voor vinden. Als jij dat voor mij wilt don ben ik best bereid om je in natura te vergoeden..
Terras schoonmaken (Klus van 3 uur)
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben per direct op zoek naar iemand die mijn schoorsteen klaar kan maken voor de winter. Ik heb alleen geen zin om je er voor te betalen. Althans, niet met geld...
Schoorsteen Vegen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten