Gratis Aanmelden

Rijpe Mand_dy zoekt relatie

Mand_dy (39)

Ik ben een keurige vrouw, nooit vreemdgegaan, altijd eerlijk, en een groot hart voor iedereen. Ben inmiddels gescheiden, in de tijd dat ik getrouwd was had mijn man op seksueel gebied niks te klagen, ik verwende hem altijd wanneer hij maar wou, tot die me bedroog, toen was het voor mij gelijk afgelopen. Ik zoek iemand die met mij wat leuks wil opbouwen, kan alleen de sex zijn maar kan ook meer. Laat het gewoon op me afkomen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Mand_dy
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Rijpe Mand_dy van 39 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt relatie
Miirjam (40)
★★★★☆
Hete dame zoekt: Hete man, lekkere pik, geile gedachtes, en moet mij op kunnen winden.
Milfje Miirjam zoekt contact
Gouweouw (38)
★★★★☆
Het heeft totaal geen zin om naar het verleden te kijken en dat ben ik ook niet meer van plan. Tijd voor een nieuwe man in mijn leven. Carriere is wel belangrijk voor mij en zoek wel iemand met werk en die ook echt iets van zijn leven wilt maken en dan het liefste samen met mij.
Hete Gouweouw zoekt contact
Sassy (40)
★★★★★
Is er leven na de scheiding? Ik dacht even van niet, maar dat was omdat ik gekwetst was. Dat is nu alweer een tijdje geleden en ik ben opgekrabbeld. Ik ben teveel waard om bij de pakken neer te gaan zitten. Dus ik ga weer leven. Het liefst met een leuke man, die me laat zien dat niet iedere man een rotzak is.
Milf Sassy zoekt man
Joonietje (37)
★★★★★
Als jij het bent die me weet op te vrolijken met je lieve lach en je knappe voorkomen dan ben jij de man waar ik al een tijdje naar op zoek ben. Wil je leren kennen en een heerlijke tijd met je willen doorbrengen.
Vrouw Joonietje zoekt man
Zehmi (40)
★★★★☆
Heb toch zo een angst voor spinnen en je voelt hem al aankomen zeker? Het lijkt wel of ze per week of per maand vaker bij mij in huis komen dan normaal gesproken.
Mama Zehmi zoekt sex contact
Ise_jose (40)
★★★★☆
Een jaar geleden heb ik besloten het huwelijk te ontbreken. Een half jaar later was de scheiding rond en was ik weer single. Spijt heb ik er niet van, alleen vind ik wel dat de avonden eenzaam zijn en het zou fijn zijn als er weer een man mijn leven binnenkomt stappen.
Hete Ise Jose zoekt sex contact
Marigje
★★★★★★★★★☆
En wat als jij bij mij het plafond van een kamer komt schilderen ik zuig je ondertussen af? Je mag mijn hele lijfje dan \"onder schilderen\" met jouw eigen \"verf\"!
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Liecke
★★★★★★★★★★
Ik snap echt totaal niet hoe ik mijn webcam aan de praat krijg. Ik heb windows vista en krijg steeds een error. Wie kan mij helpen? Beloning is pijpbeurt met slikken.
Webcam installeren (Klus van half uur)
Freya
★★★★★★★★★★
Mijn zoon van 10 heeft veel moeite op school met zijn huiswerk en ik zoek een huiswerk begeleider... Ik kan helaas niet met geld betalen en zal het met mijn lichaam doen.
Huiswerk begeleiding (Klus van 2 uur)
Neeltje
★★★★★★★★★★
Ik ben ten einde raad! Mijn dak lekt nog steeds en ik heb geen geld meer voor klusjesmannen. Ik ben daarom bereid te betalen in natura. Maar alleen NA de reparatie!
Lek repareren (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten