Gratis Aanmelden

Rijpe Mand_dy zoekt relatie

Mand_dy (39)

Ik ben een keurige vrouw, nooit vreemdgegaan, altijd eerlijk, en een groot hart voor iedereen. Ben inmiddels gescheiden, in de tijd dat ik getrouwd was had mijn man op seksueel gebied niks te klagen, ik verwende hem altijd wanneer hij maar wou, tot die me bedroog, toen was het voor mij gelijk afgelopen. Ik zoek iemand die met mij wat leuks wil opbouwen, kan alleen de sex zijn maar kan ook meer. Laat het gewoon op me afkomen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Mand_dy
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Rijpe Mand_dy van 39 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt relatie
Afkewissel (40)
★★★★★
Na een zeer kort en eentonig huwelijk en even genoten te hebben van mijn vrijheid heb ik besloten om weer eens op mannenjacht te gaan. En dan deze keer niet blijven hangen bij 1. Niet dat ik iedere nacht een ander in mijn bed wil hebben, maar niet meer 5 jaar bij dezelfde man. En ook niet meer steeds dat ene zeer saaie standje. Laat me leven, laat me ervaren hoe spetterend seks ook kan zijn. Jij bepaald hoe!
Moeder Afkewissel zoekt jongen
1984Harmkx (38)
★★★★★
Dagdag, ik ben nog niet zo heel lang gescheiden, maar wil weer eens lol hebben in mijn leventje..
Geile 1984Harmkx zoekt sex
Marilyne (38)
★★★★★
Hoe lang is het voor mij geleden dat ik de liefde bedreef met een man, ik kan het mij niet meer herinneren maar het was ver voor mijn scheiding. Dus je kan je voorstellen dat het wel weer tijd word.
Rijpe Marilyne zoekt sexdating
Oddita (40)
★★★★★
Je ziet het ik doe graag aan hardlopen, ook al een aantal keer een marathon gedaan. Ik denk dat ik nu ook wel toe ben aan een hardloop maatje. Je ergens aan meten is toch nooit verkeerd?
Milfje Oddita zoekt sex
DoorzakkerTrees (38)
★★★★☆
Ik voel mijn tepels groeien als ik wat aandacht krijg van een knappe vent die maar wat graag met me het bed in duikt. Ik ben een geil sletje die het maar wat fijn vind om een lul in haar kontje te voelen.
Dame DoorzakkerTr zoekt sex contact
Dainey (40)
★★★★★
Met mooi weer maak ik graag een tochtje op mijn motor, dat is echt mijn uitlaat klep in het leven. Gewoon lekker tocht van een paar uur, maar soms ook wel langer
Moeder Dainey zoekt man
Lummetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek waar ik helemaal gek van word. Ik betaal me blauw aan beunhazen die er niets van snappen, dus ik bied mijn lichaam aan, aan degene die me echt helpt.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Evelyn
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een tech wizzard die voor eens en voor alijd mijn printer aan de praat kan krijgen. Ik ben nogal wanhopig! Vandaar dat ik je ook een heel hete beloning zal geven...
Printer repareren (Klus van 2 uur)
Dania
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn PC geformateerd, maar ik krijg hem niet meer aan de praat nu. Is er iemand die mij kan helpen en die een goede beloning in natura kan accepteren?
Software installeren (Klus van 3 uur)
Pleuntje
★★★★★★★★★☆
Mijn verwarmings monteur is helaas met pensioen en ik kan geen nieuwe vinden die het voor een gelijk tarief doet. Daarom bied ik hier mijn lichaam aan in ruil voor hulp.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten