Gratis Aanmelden

Gescheiden Dalhia zoekt dating

Dalhia (49)

Mijn allerbeste vriend is mijn bed en hier wil ik graag verandering in brengen, graag zou ik mijn bed delen met iemand. Mijn grootste hobby is zwemmen en achtbanen, ik hou van de snelheid en in het water kan je alles wat je op het land niet kan. Zijn dit die dingen die jou ook aanspreken dan kunnen we misschien een keer samen in de achtbaan en de dag afsluiten in mijn bed.

Maak contact met haar
  1. Naam: Dalhia
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Westerwolde
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Dalhia van 49 uit Westerwolde, Groningen zoekt dating
Gwenda (49)
★★★★☆
Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.
Mama Gwenda zoekt man
Jackyy (47)
★★★★☆
Hallo! Ik ben heel wat jaartjes getrouwd geweest. Dat was een mooie tijd, maar nu is het tijd voor wat nieuws. Ik hoef niet perse een nieuwe relatie, vrijblijvend met elkaar kletsen, misschien kunnen we wat verder gaan, zoiets zou ik wel willen. Vrijheid, blijheid!
Gescheiden Jackyy zoekt man
Lexigirl (47)
★★★★☆
Ik ben al een tijdje alleen en heb daar helemaal geen probleem mee. Alleen die passie mis ik wel en hier denk ik wel een man te kunnen ontmoeten die daar ook voor in is.
Hete Lexigirl zoekt sexdating
leukenzo (49)
★★★★☆
Leuk om hier iemand te ontmoeten en leuke dingen mee te doen. Elkaar leren kennen en dan wat leuks ondernemen. Ben zelf een ondernemende, ondeugende vrouw die van flirten houd
Gescheiden Leukenzo zoekt contact
Jolanwilwel (49)
★★★★★
Eerst begin ik je heerlijk te zoenen, dan mijn handen overal langs je lijf, dan krijg je een geweldige massage en dan mag jij zeggen wat jij zou willen. Dat is toch een goed begin zeker en je kunt nog veel meer verwachten!
Mama Jolanwilwel zoekt man
Plakplaat (47)
★★★★★
Gescheiden en erg eenzaam zonder man. Ik werk in een tattoo winkel en hoop dat je van mijn tatoeages geen probleem maakt zit er namelijk helemaal onder. Zoek een leuke man waar ik samen mijn leven mee kan delen.
Moeder Plakplaat zoekt sex contact
Esmay
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn konijn voeren in het weekend? Maar een enkele keer. Je kunt via mijn tuin het hok bereiken. Ik laat je daarna met mijn borsten spelen bij wijze van vergoeding.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Jannetje
★★★★★★★★★☆
Ik krijg mijn oven niet meer schoon. Alles is aangekoekt. Wie kan mij helpen? Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om een betaling in natura te doen. Ook voor mijn plezier..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★☆
Ik snap helemaal niks van een Ikea buffet, hoe ik die in elkaar moet zetten en ik heb geen vent om me er mee te helpen. Daarom zoek ik hier iemand die langs kan komen..
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb zo veel te strijken dat ik er echt helemaal gek van word. Ik zoek iemand die het voor me komt doen en ik pijp je ervoor. Tot het einde, als je wil...
Strijken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten