Gratis Aanmelden

Mama Edelemama zoekt sex contact

Edelemama (59)

Lief,zorgzaam, flexibel, houd van dieren en mijn kids. Zoek iemand die niet rookt!

Maak contact met haar
  1. Naam: Edelemama
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: Veendam
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Edelemama van 59 uit Veendam, Groningen zoekt sex contact
Elisee (49)
★★★★★
ik ben Elise en ben op zoek naar een goed verzorgde man die zijn zaken goed voor elkaar heeft, en zijn leven op de rit heeft. dat heb ik zelf namelijk ook en vind het wel fijn om iemand te ontmoeten die hetzelfde in het leven staat als ik, maakt het wel makkelijker voor een eventuele relatie.
Vrouw Elisee zoekt jongen
Malindepol (49)
★★★★★
Ik heb er wel zin in om met jou een spelletje te spelen, ik doe me voor als arts en ben degene die jou op een intern onderzoek wil trakteren. Ik verdiep me graag in je holletje op voorwaarde dat je de mijne ook inspecteert maar dan wel met je harde piemel.
Milfje Malindepol zoekt jongen
Amira (49)
★★★★☆
Wie ik ben? Ja dat vertel ik je liever gewoon recht in je gezicht, want dat is nogal een lang verhaal. Maar wat ik zoek dat zou jij weleens kunnen zijn! Geen vluggertjes ofzo maar wel echt iets serieus, als je gebonden bent hoef je absoluut niet te reageren!
Rijpe Amira zoekt man
Odeth (49)
★★★★★
Ik ben al meer dan een jaar alleen inmiddels, na een zware scheiding had ik even helemaal nergens meer zin in. Maar ik voel me weer op en top en ook zin om een nieuwe man te ontmoeten! Eerst eens een gezellig etentje en dan zien wat ervan komt.
Dame Odeth zoekt contact
Gescheiden_endan (49)
★★★★★
Sinds mijn scheiding last van een flink sextekort, het wordt tijd daar iets aan te doen! Ben jij die potente vent die ik zoek?
Milfje Gescheiden E zoekt contact
Elsinaka (48)
★★★★☆
Geen enkele uitdaging ga ik uit de weg en van avontuur houd ik wel. Na de scheiding heb ik een sabbatical genomen en de wereld rond gereisd. Heel veel gezien en er achter gekomen dat ik niet als single door het leven wil gaan.
Milfje Elsinaka zoekt sexdate
Gerrianne
★★★★★★★★★★
Wie kan er drie keer eten komen geven aan mijn katten? Als beloning mag je een keer uitgebreid met mijn borsten spelen. Alleen serieuze heren die ook in de buurt wonen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Pieternella
★★★★★★★★★☆
Ik heb last van een enorme tak die over mijn tuin hangt. De buren weigeren die af te zagen en ik heb er geen kracht voor. Ik heb echter wel kracht voor een handjob...
Tak afzagen (Klus van half uur)
Ymke
★★★★★★★★★★
Degene die het behang van mijn woonkamer weg kan halen zonder een spoortje achter te laten mag met mij naar bed. Ik doe dit gedeeltelijk uit armoede en gedeeltelijk omdat ik erg van seks houd..
Behang weghalen (Klus van 2 uur)
Vere
★★★★★★★★★★
Zie je die oven hier? Dis is heel vies, als gevolg van een klein ongelukje... Is iemand bereid om die voor mij schoon te poetsen en dan een beloning van mij persoonlijk te krijgen?
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten