Gratis Aanmelden

Moeder Sweeting zoekt relatie

Sweeting (49)

Ben al een tijdje op zoek naar een leuke man. Liefst een normale, verzorgde man die begrijpt dat seks belangrijk is in het leven. Als je dus boven de 40 bent en geen zin meer in lekkere seks hebt hoef je niet te reageren.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sweeting
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Laarne
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder Sweeting van 49 uit Laarne, Oost-vlaanderen zoekt relatie
NudistIsa (49)
★★★★★
Ik loop graag in mijn blote kont en geniet vooral in de zomer van het naakt strand. Hou jij er ook van en wil jij misschien een keer mee?
Geile NudistIsa zoekt dating
Lexieta (48)
★★★★★
Mooi, lief en een beetje avontuurlijk, dat ben ik ten voeten uit. Zoek een man die ook zo in elkaar zit en dat we samen lang mogen genieten van de avonturen die we met elkaar gaan doormaken en natuurlijk van de liefde.
Hete Lexieta zoekt sex
Toemaar (49)
★★★★★
Ik zou het zo geil vinden eens goed tussen mijn tieten geneukt te worden door een heerlijke man met een gigantische pik, iemand die veel spuit en mij daarna helemaal onderspuit, ook in mijn gezicht!
Rijpe Toemaar zoekt man
Shysieh (48)
★★★★★
Ik ben een gezellige iets wat verlegen dame. Na mijn scheiding leefde ik voor mijn kinderen. Die hebben nu een leeftijd bereikt dat ze veel zonder mama kunnen. Naast mijn werk en mijn hobby's mis ik de gezelligheid. Daarom zoek ik die hier.
Milf Shysieh zoekt neuk date
Manuelaatje (49)
★★★★☆
Na een aantal rotjaren tijdens mijn huwelijk en een al even vervelende scheiding kan ik eindelijk aan mezelf gaan denken! Mijn nieuwe motto is, eerst genieten, daarna de rest, alleen lukt me dat niet in mijn eentje! Wie o wie?
Milfje Manuelaatje zoekt neuk date
Meerjoyc (47)
★★★★☆
Je uiterlijk is niet waar ik op wil vallen. Het gaat mij voornamelijk om wat er in jou zit, lief, teder en in voor humor. Veel meer vraag ik niet, iets zegt in mij dat diegene hier maar zo eens kan zitten.
Gescheiden Meerjoyc zoekt sexdating
Marigje
★★★★★★★★★☆
En wat als jij bij mij het plafond van een kamer komt schilderen ik zuig je ondertussen af? Je mag mijn hele lijfje dan \"onder schilderen\" met jouw eigen \"verf\"!
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Lauke
★★★★★★★★★☆
Beetje lullig om het hier te posten, maar ik heb hulp nodig om mijn droger naar de overloop te tillen. Ik laat je daarna met mijn blote borsten spelen als beloning.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Neeltje
★★★★★★★★★★
Ik ben ten einde raad! Mijn dak lekt nog steeds en ik heb geen geld meer voor klusjesmannen. Ik ben daarom bereid te betalen in natura. Maar alleen NA de reparatie!
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten