Gratis Aanmelden

Vrouw Evertina zoekt sex contact

Evertina (44)

Tina zit hier aan deze kant, een gescheiden mama die woont in de provincie Utrecht. Ik heb het leven op zich weer goed op orde, kinderen worden groot, leuk huisje en een goede baan. Maar er mist toch nog iets in dit rijtje?

Maak contact met haar
  1. Naam: Evertina
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Woudenberg
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Vrouw Evertina van 44 uit Woudenberg, Utrecht zoekt sex contact
Sombr (44)
★★★★☆
Soms ben ik een beetje somber. Terwijl als ik er over na denk alles wel oke is. Ik ben gewoon normaal en misschien wil ik meer dan dat er mogelijk is.
Milf Sombr zoekt relatie
Seintjegeven (45)
★★★★☆
Ik heb een hele leuke baan, leuke vrienden, leuke collega's, leuke buren en vriendelijke mensen om me heen. Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik mijn leven goed op de rit heb. Ik ga graag op vakantie naar de zon of lekker skiën in de sneeuw, maar zeg nu even eerlijk dat is toch leuker met een fijn persoon aan je zijde.
Rijpe Seintjegeven zoekt contact
Xiliaa (45)
★★★★★
Zo hier ben ik dan een echt zomervrouwtje. Maar ook in de winter kan je leuke dingen met mij doen. Wat zou jij wille ndoen.
Vrouw Xiliaa zoekt sexdate
Saliece (46)
★★★★☆
Het was een lange weg die ik moest afleggen om te schreiden maar het is gelukt! Dus ik ben klaar voor een feestje.
Dame Saliece zoekt dating
Vivalavidaa (46)
★★★★★
Leven en laten leven, daar ben ik nu wel aan toe. Na een paar zwarte donkere jaren zoek ik weer het licht in mijn leven.
Milf Vivalavidaa zoekt neuk date
Quinney (46)
★★★★★
Heb een aantal rot jaren gehad als ik dat zeggen mag, dingen mee gemaakt die niemand mag mee maken maar gelukkig is de zon voor een groot gedeelte weer gaan schijnen. Iets waar ik heel blij mee ben dus nu lekker op zoek naar een gezellige man die ook wil vechten voor meer zon in zijn leven.
Moeder Quinney zoekt contact
Marijntje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe bank nodig... Heeft iemand een mooi bankstel met 4 plaatsen voor mij en kom je dat brengen en haal de oude weg? Dan mag je mij daarna zelf op de bank leggen...
Bankstel vervangen (Klus van 1 uur)
Bregtje
★★★★★★★★★☆
Mijn garage vraagt me 300 euros voor een reparatie die volgens mij helemaal niet zo veel kost! Wie o wie doet het voor een complete betaling in natura?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Brechtsje
★★★★★★★★★★
Ik zoek in de omgeving Utrecht een nieuwe woonruimte, als gevolg van een stuk gelopen relatie. De gouden tip belooon ik in natura. Een uur vrijen met mij.
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
Isabelle
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man voor een kleine reparatie bij mij thuis. Ik kan helaas niet met geld betalen, maar ik wil je graag met mijn hand verwennen... Als je dat ok vindt..
Reparatie (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten