Gratis Aanmelden

Rijpe Huyl zoekt man

Huyl (46)

Het leven is een feestje hang jij de slingers voor mij op?

Maak contact met haar
  1. Naam: Huyl
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Noardeast-Fryslan
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Rijpe Huyl van 46 uit Noardeast-Fryslan, Friesland zoekt man
Holsa (44)
★★★★☆
Waarom alle mannen op sexy slanke dames vallen weet ik niet want ik ben zeker niet de slankste. Ik kan wel heel sexy zijn maar dan moet jij mij wel de kans geven om je te kunnen verleiden.
Rijpe Holsa zoekt neuk date
Onlylonely (45)
★★★★★
Net gescheiden maar ik merk dat ik niet alleen kan zijn. Ik zoek toch iemand om mij heen die mij mij past. Dat kost misschien wel even tijd. Ik weet zeker dat deze man hier ergens is dat moet wel. Ik zoek een man vanaf 40 jaar die mij beter wilt leren kennen.
Hete Onlylonely zoekt dating
Kiaar (44)
★★★★☆
Ik wil iets heel spannends doen! Voor mij is het heel wat, ik heb dat nog nooit gedaan. Ik zou het namelijk wel eens met een man en een vrouw willen doen. De vrouw kan ik wel regelen, een vriendin van mij is wel in voor dit soort dingen. Zou jij dan ook mee willen doen? Of durf je er geen twee aan?
Hete Kiaar zoekt sex contact
Huriya (44)
★★★★★
Na mijn scheiding had ik echt tijd voor mijzelf nodig. En die heb ik ook zeker genomen maar ik denk dat ik mij nu maar weer in het dating leven moet gaan gooien. Iedereen verdiend het toch om een maatje te vinden.
Vrouw Huriya zoekt dating
Socialshopper (45)
★★★★★
Ik ben heel erg sociaal ik heb een rijk netwerk aan vrienden. Ik heb een leuke familie. En een leuke baan. In mijn vrije tijd hou ik van shoppen en er is altijd wel iemand die mee wil.
Dame Socialshoppe zoekt neuk date
Zwemmenlien (45)
★★★★★
Ik hou van lekker zwemmen en ik moet heel eerlijk zeggen soms doe ik dat ook wel eens in mijn blote kont.
Gescheiden Zwemmenlien zoekt jongen
Willempje
★★★★★★★★★★
Dit... dit is voor jou... Ten minste... als jij mijn verstopte afvoer kunt repareren! Let op, twee loodgieters lukte het niet en ze kostten met te veel geld. Dan maar zo...
Verstopte afvoer (Klus van 2 uur)
Chrisje
★★★★★★★★★★
Hoe zou jij het vinden als jij die lijf voor een uurtje krijgt, nadat jij voor mij 3 kallax meubels hebt opgezet? Ik doe dit niet alleen uit noodzaak, maar ook voor mijn plezier.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 3 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Terwijl jij mijn tuin helemaal op orde brengt, wacht ik boven in mijn slaapkamer tot je klaar bent en dan kom je naar boven, neem je een douche en krijg je je vergoeding..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Geurtje
★★★★★★★★★☆
Wat als wij samen een spannende douche nemen? Lijkt jou dat wat? Dan moet je me wel eerst helpen met het verslepen van een grote eikenhouten kast in mijn woning...
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten