Gratis Aanmelden

Mama Nevinsingle zoekt dating

Nevinsingle (44)

Een stress bestendige man is die ik zoek, niet iemand die bij het minst geringste op zijn tenen is getrapt en het een en ander kan hebben. Samen met jou wil ik een mooi bestaan opbouwen en een leuk leven hebben met elkaar.

Maak contact met haar
  1. Naam: Nevinsingle
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mama Nevinsingle van 44 uit Almere, Flevoland zoekt dating
Fun2date (45)
★★★★☆
Heel erg benieuwd wat voor mannen hier zijn, zelf zie ik het wel zitten om eerst ergens wat te gaan eten en dan een filmpje pakken, zo kunnen wij misschien wat leuks op gaan bouwen. Erotiek hoort er wel bij, maar eerst rustig opbouwen met een paar dates en dan kan er altijd nog van alles gebeuren?
Rijpe Fun2date zoekt dating
Katte (45)
★★★★★
Kan hier van alles neer gaan zetten maar hoe graag is de kans dat iemand het leest? Elkaar leren kennen is toch veel gezelliger en persoonlijker?
Gescheiden Katte zoekt sex
ZonnigeHolly (45)
★★★★☆
Mijn intuïtie laat me bijna nooit in de steek, ik had meteen door dat mijn ex me bedroog met een ander, de scheiding was dan ook snel geregeld. Nu, vier jaar later, zou ik graag weer een man willen leren kennen, iemand die betrouwbaar is, waar ik me goed bij voel en die me lief heeft.
Gescheiden ZonnigeHolly zoekt dating
Divorciada (46)
★★★★☆
De aller jongste ben ik misschien niet meer maar ik voel me nog wel super jong. Het is nu al zo lang geleden dat ik iets leuks heb gedaan met een man samen. Ik ben er gewoon echt weer even aan toe dus spreek me gewoon aan zou ik zeggen. X
Rijpe Divorciada zoekt sexdate
Holsa (44)
★★★★☆
Waarom alle mannen op sexy slanke dames vallen weet ik niet want ik ben zeker niet de slankste. Ik kan wel heel sexy zijn maar dan moet jij mij wel de kans geven om je te kunnen verleiden.
Rijpe Holsa zoekt neuk date
Enjoylife (45)
★★★★★
Hard, teder en extreem. Het maakt mij allemaal niks uit, mijn interesses zijn breed op gebied van sex.
Mama Enjoylife zoekt sex
Ellemeike
★★★★★★★★★☆
Ik wil je best wel een keer afzuigen tot het einde, maar dan wil ik wel dat je een plafond voor me schildert. Let op: zonder strepen! Mij lukt het gewoon niet.
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Afgelopen storm heeft wat schade aangericht aan mijn schutting en ik heb gen geld om die professionneel te laten herstellen. Ik kan het echter wel in natura vergoeden...
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Lek repareren (Klus van half uur)
Anissa
★★★★★★★★★★
Ok, ik doe dit echt uit pure geldnood, maar ik heb geen keuze meer. Ik heb dringend iemand nodig voor het verhuizen van wat grote meubels agv een scheiding. Ik betaal in natura.
Objecten transporteren (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten