Gratis Aanmelden

Gescheiden Fenij zoekt relatie

Fenij (46)

Zo ik ben weer helemaal klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Soms moet je stappen maken in het leven en op dat punt ben ik nu.

Maak contact met haar
  1. Naam: Fenij
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Fenij van 46 uit Utrecht, Utrecht zoekt relatie
Rosalime (45)
★★★★★
Ik ben opzoek naar een nieuwe partner, de man die mijn geliefde wil zijn, de man die mij gelijkwaardig behandeld en op wie ik smoorverliefd wordt! Reageer als je denkt dat jij dat bent.
Gescheiden Rosalime zoekt relatie
Nevinsingle (44)
★★★★☆
Een stress bestendige man is die ik zoek, niet iemand die bij het minst geringste op zijn tenen is getrapt en het een en ander kan hebben. Samen met jou wil ik een mooi bestaan opbouwen en een leuk leven hebben met elkaar.
Mama Nevinsingle zoekt sex contact
Volharder (45)
★★★★★
Het vertrouwen in de mannen ben ik na 2 slechte relaties niet kwijt geraak, ik voel aan alles dat er ook lieve eerlijke mannen zijn. Ik houd het er maar op dat ik 2x op een foute man gevallen ben, wie weet word de 3x relatie wel de relatie waar ik gelukkig van word.
Milfje Volharder zoekt relatie
Gabriejela (44)
★★★★☆
Sinds kort veel op het water te vinden, huur dan meestal een bootje en ga er een paar uur of een paar dagen op uit. Ik zit er nu over na te denken om zelf een bootje of sloep te kopen, maar ik met 0 technische kennis kan wel wat hulp gebruiken.
Dame Gabriejela zoekt dating
Mouira (46)
★★★★☆
In de morgen heb ik wel eens een probleem dan heb ik het heet en dan moet ik even spelen. Maar dat is helemaal niet leuk in je eentje. Dus wie wil er spelen?
Geile Mouira zoekt sexdate
Ullricka (45)
★★★★★
Vol in het leven met op zijn tijd een leuk reisje dan vermaak ik mij wel wat dat betreft. Het reizen vind ik nog steeds te leuk om te doen maar alles maar alleen is ook wel saai.
Rijpe Ullricka zoekt neuk date
Brechtsje
★★★★★★★★★★
Ik zoek in de omgeving Utrecht een nieuwe woonruimte, als gevolg van een stuk gelopen relatie. De gouden tip belooon ik in natura. Een uur vrijen met mij.
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
Saske
★★★★★★★★★☆
Zijn hier handige mannen die de olie van mijn auto kunnen vervangen? Ik kan je niet met geld betalen, maar wel op een andere manier, als je dat OK vindt...
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Frouwke
★★★★★★★★★☆
Hey, ik heb een middelgrote electra job en als je ziet wat electriciens tegenwoordig kosten..! Ik doe liever een vergoeding met mijn lichaam dan dat ik zoveel betaal. Wie helpt me?
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten