Gratis Aanmelden

Gescheiden Saunaliefhebber zoekt man

Saunaliefhebber (46)

Sinds kort heb ik ontdekt dat je in een privé sauna ook intiem kan zijn, het was een geweldige ervaring. Het is voor herhaling vatbaar.

Maak contact met haar
  1. Naam: Saunaliefhebber
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Tynaarlo
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Gescheiden Saunaliefhebber van 46 uit Tynaarlo, Drenthe zoekt man
Lelii (46)
★★★★★
Hee hallo, ik ben een zeer actieve dame en houd ook niet van passieve mannen. Je moet wel een beetje moeite voor me doen en ik houd van sex op veel plekjes en veel standjes, geen minuten maar uren genieten.
Milfje Lelii zoekt sexdating
Olietje (45)
★★★★☆
Ik heb een leuke opleiding gedaan en heb een leuke baan, ik dacht dat ik een leuk leven had en een leuke man alleen vonden 3 andere vrouwen dat ook en dat ging me te ver. Daarom einde huwelijk. Ik zoek geen relatie want daar heb ik wel even mijn buik van vol.
Hete Olietje zoekt jongen
Pilhar (46)
★★★★☆
Een echt goede zoen, en dan bedoel ik echt een lekker zoen, kan ik helemaal wild worden. Waarom dat is ik heb geen idee maar ik geniet er graag van. Vooral als je daarna langzaam je weg naar beneden gaat vinden.
Moeder Pilhar zoekt jongen
Petrazo (44)
★★★★☆
Ik zoek een date die niet bij mij in de buurt woont.. Het liefst ergens op een neutraal plekje ofzo.
Milf Petrazo zoekt dating
Silkej (46)
★★★★☆
Tegenwoordig kijken mannen alleen naar die slanke knappe dames. Ik ben dat misschien niet maar heb toch ook heel wat meer te bieden. Ik ben lief, teder en vooral eerlijk.
Milf Silkej zoekt contact
Yessicatjuh (44)
★★★★★
Hier ben ik dan, hopen dat er nog leuke mannen over zijn hihi. Ik hou er van om eens een andere rol aan te nemen, een agente, verpleegster noem het maar op, zou ik het pakje dan ook uit de kast gaan halen?
Gescheiden Yessicatjuh zoekt jongen
Mariken
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een man die erotische massages geeft, met olie en eventueel met objecten. Ik heb een heel gevoelig lijf en houd van langdurige massages.
Massage (Klus van 3 uur)
Stacey
★★★★★★★★★☆
Wanneer het regent moet ik in mijn huis een emmer plaatsen... ik word daar zo gek van, dat ik heb besloten hier iemand te zoeken die een vergoeding in natura accepeert in ruil voor de klus..
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote tak van de buren die boven mijn tuin hangt en ik bezti niet het juiste gereedschaap om deze af te zagen en mijn buren weigeren me te helpen... Wil jij me helpen?
Tak afzagen (Klus van half uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Mijn werkster is ziek en ik zoek iemand die mijn huis wil stofzuigen. Het leek me leuk om een keer niet met geld te betalen, maar met iets veel originelers... Wat denk je?
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten