Gratis Aanmelden

Mama Wildd zoekt contact

Wildd (41)

Niet op mijn mondje gevallen, zeg wat ik denk en verwacht dit ook van jou. Praat graag over spannende dingen, heb een ruime fantasie en zoek beslist niet iemand die preuts of verlegen is, gewoon lekker spontaan en jezelf zijn vind ik het belangrijkste wat er is!

Maak contact met haar
  1. Naam: Wildd
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Apeldoorn
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Wildd van 41 uit Apeldoorn, Gelderland zoekt contact
Cianka (42)
★★★★☆
Het zou ontzettend fijn zijn als er weer een man in mijn leven is die zich om me bekommert, me volledig vertrouwd en me in alles bijstaat. Lang heb ik alles zelf moeten uitzoeken en moet bekennen dat ik een man in mijn leven mis.
Hete Cianka zoekt neuk date
Felictas (43)
★★★★★
Dat betekent eigenlijk een soort van gefeliciteerd. Wie zou ik kunnen feliciteren omdat hij mij aan de haak heeft geslagen.
Vrouw Felictas zoekt neuk date
Djelina (43)
★★★★★
Ben een echte wildebras, eerder zeiden mijn ouders al dat ik alles deed wat ik niet mocht doen. Nu vind ik dat alles mag doen en ik doe dat ook. Parachute springen, bungeejumpen, surfen voor mij iets niets te gek. Wie is er ook zo een durfal?
Mama Djelina zoekt jongen
Kailylia (43)
★★★★☆
Heb het diepste punt in mijn leven wel gezien en ben daar helemaal alleen weer uit gekomen. Het was zwaar, moeilijk en vaak eenzaam. En vooral het laatste wil ik nu aan gaan pakken.
Moeder Kailylia zoekt contact
Zieve (41)
★★★★☆
De zee, niets is mooier als je daar al je gedachten kan laten gaan, kan mijmeren over bepaalde dingen in het leven en gewoon helemaal kan uitwaaien.
Rijpe Zieve zoekt jongen
Echteenuitdagingkje (43)
★★★★☆
Zou er iemand te vinden zijn die de uitdaging wel aan durft te gaan? Ik zie er misschien vrij doorsnee uit, maar tussen de lakens verander ik in een seksgodin en dat durf ik best van mijzelf te zeggen. Je moet een goede conditie, zelfvertrouwen en ruimdenkend hart hebben zou je mij aan durven gaan. Wie o wie?
Milf Echteenuitda zoekt contact
Willempje
★★★★★★★★★★
Dit... dit is voor jou... Ten minste... als jij mijn verstopte afvoer kunt repareren! Let op, twee loodgieters lukte het niet en ze kostten met te veel geld. Dan maar zo...
Verstopte afvoer (Klus van 2 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
Elmi
★★★★★★★★★★
Ik heb een zware, dikke matras die naar mijn slaapkamer op zolder moet. Ik krijg dat met geen mogelijkheid voor elkaar. Jij wel? Dan testen we de matras daarna meteen..
Matras naar etage dragen (Klus van 1 uur)
Cisca
★★★★★★★★★☆
Zie je die muur achter mij? Die mag wel eens geschilderd worden, vind je niet? Ik ben zelf echter niet zo goed in schilderen, maar andere dingen kan ik wel goed... Begrijp je..?
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten