Gratis Aanmelden

Mama MarLynna zoekt jongen

MarLynna (43)

Van mijzelf weet ik dat ik niet de mooiste ben die op deze aardbol rond loop. Bij moeder natuur heb ik achterin de rij gestaan. Met mijn karakter heb ik voor in de rij gestaan, ik ben lief, sociaal, open minded en eerlijk. Waar mijn hart naar uitga is een man vinden die naar mijn mooie karakter kijkt.

Maak contact met haar
  1. Naam: MarLynna
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Goirle
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama MarLynna van 43 uit Goirle, Noord-Brabant zoekt jongen
Marijk (43)
★★★★☆
Na mijn scheiding heb ik geen andere man meer gehad in me leven. Het is inmiddels toch alweer een aantal jaren terug dat ik gescheiden ben en heb er in al die tijd ook geen behoefte aan gehad om weer een ander te zoeken. Ik zoek momenteel nog steeds niemand voor een vaste relatie. Eerst maar kijken hoelang we het samen uit kunnen houden.
Hete Marijk zoekt man
Geenbedrog (42)
★★★★★
Daten is toch altijd leuk, lang geleden voor mij maar ben het nog niet verleerd.
Milf Geenbedrog zoekt man
Happyfloor (43)
★★★★☆
Nu je toch eenmaal binnen bent gevallen bij mijn profiel kunnen we net zo goed samen praten hoe je de dingen voor je ziet, op gebied van seks ben ik een tikkeltje onderdanig, maar menig man weet daar wel raad mee neem ik aan.
Gescheiden Happyfloor zoekt contact
Cianka (42)
★★★★☆
Het zou ontzettend fijn zijn als er weer een man in mijn leven is die zich om me bekommert, me volledig vertrouwd en me in alles bijstaat. Lang heb ik alles zelf moeten uitzoeken en moet bekennen dat ik een man in mijn leven mis.
Hete Cianka zoekt neuk date
Leafje (43)
★★★★☆
Mijn leven is een stuk relaxter geworden sinds ik gescheiden ben. De hectiek is weg, van zijn drankmisbruik heb ik geen last meer en kan gaan en staan waar ik wil. Ik kijk er naar uit om een lieve man te leren kennen die met mij en relatie aan wil gaan.
Vrouw Leafje zoekt neuk date
Humor (42)
★★★★★
Ik hou wel van een beetje humor!
Mama Humor zoekt sexdate
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Leonieke
★★★★★★★★★★
Ik heb een muur van 2 bij 2,5 meter die geschilderd moet worden en ik heb geen materiaal en ook geen zin om dat te doen. Help jij me? Dan mag je mijn borsten voelen!
Muur schilderen (Klus van half uur)
Francijntje
★★★★★★★★★★
Klim jij eens mijn dak op om een dakpan te vervangen? Dan pak ik daarna pik beet en geef hem een lekkere beurt met mijn handje. Heeft iemand interesse hierin?
Dakpan vervangen (Klus van half uur)
Egbertje
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn verwarmingsketel na kan kijken, want hij maakt een raar geluid. Ik kan je niet betalen met geld, maar wel met een blowjob.
Verwarmingsketel nakijken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten