Gratis Aanmelden

Milfje wendyR zoekt sex

wendyR (42)

Goedlachse dame die een gezellig maatje zoekt. Altijd in voor gezelligheid en een praatje. Ik ben geen type fotomodel. Ik ben graag buiten en dol op dieren. Ik kom net zo makkelijk onder de modder thuis als mijn kinderen. Sta altijd voor iedereen klaar en ben nu op zoek naar mijn eigen rots in de branding. Wat ik zoek is een lief, gezellig, prettig gestoord, betrouwbaar maatje voor mij en mijn kinderen.

Maak contact met haar
  1. Naam: wendyR
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Milfje wendyR van 42 uit Almere, Flevoland zoekt sex
Tainuani (42)
★★★★☆
Als jij het bent die op hetzelfde niveau zit als ik qua intellect en baan dan is de kans groot dat we het met elkaar fijn gaan hebben. Uiteraard moet de klik er zijn en de aantrekkingskracht voor elkaar groot.
Milf Tainuani zoekt jongen
Watvoller (41)
★★★★☆
In mijn mening is er niks mis met een vrouw die wat gezetter is. Ik ben namelijk echt een super lieve en bovenal betrouwbare dame. Met mij kun lachen en gieren en dat is toch wel een de belangrijkste dingen denk ik.
Gescheiden Watvoller zoekt sexdate
XAnthine (42)
★★★★☆
Voor een eenmalig contact ben ik niet te porren, ik ga voor een vaste relatie en anders niets. Ik ben een zorgzame lieve vrouw, werk in het ziekenhuis en ben kinderloos.
Milf XAnthine zoekt man
Goldylok (42)
★★★★★
Ik wil weer plezier maken, samen met de man die ik lief heb en waarbij ik een goed gevoel heb. Heb die man helaas nog niet kunnen vinden en hoop dan maar dat ik hier meer kans maak die te leren kennen.
Moeder Goldylok zoekt neuk date
Shijllie (42)
★★★★☆
Ik verwacht dat de concurrentie groot is hier en met name voor vrouwen van rond mijn leeftijd. Toch hoop ik kans te maken om een lieve man te treffen die met mij verder wil in het leven.
Milfje Shijllie zoekt sex
Globetrottertje (41)
★★★★★
ik ben niet meer heel jong, maar ik wil wel degelijk wat. Ben jij reislustig, ondernemend en heb je een brede kijk op de wereld om ons heen, dan kom ik graag met jou in contact.
Geile Globetrotter zoekt neuk date
Hennieke
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik sta al een tijdje droog en deze site leek me erg leuk qua concept! Mijn klusje is om mijn tuin te komen harken en daarna... je beloning in mijn slaapkamer :))
Tuin harken (Klus van 1 uur)
Marlous
★★★★★★★★★★
Ik ben voor een uur lang voor jou, als jij bij mij in mijn huurwoning een beschadigde muur helemaal kunt herstellen. Er zitten scheuren en deuken in en de huisbaas is nogal boos...
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Bregtje
★★★★★★★★★☆
Mijn garage vraagt me 300 euros voor een reparatie die volgens mij helemaal niet zo veel kost! Wie o wie doet het voor een complete betaling in natura?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Minouche
★★★★★★★★★★
Als jij mij komt helpen alle muren van mijn huis aan de binnenkant de schilderen mag je me aan het einde van de dag neuken in al mijn gaatjes, tot het complete project afgerond is.
Schilderklus (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten