Gratis Aanmelden

Mama Humor zoekt jongen

Humor (42)

Ik hou wel van een beetje humor!

Maak contact met haar
  1. Naam: Humor
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama Humor van 42 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt jongen
Eilidha (42)
★★★★☆
Ik geloof nog steeds da tik ooit de liefde van mijn leven ontmoet, verwacht zelfs dat dat hier gaat gebeuren. Als jij denkt dat te zijn dan verwacht ik snel een lieve reactie van je.
Mama Eilidha zoekt sexdate
Justenjoy (42)
★★★★☆
Trouwen wilde ik al vanaf dat ik een kleine meid was, dat heb ik ook gedaan en uiteindelijk dan toch gescheiden. Voor mij hoeft dat ook niet meer. Wel wil ik gewoon blijven genieten. Hopelijk vind ik hier een leuke man voor heel veel plezier.
Mama Justenjoy zoekt contact
Marshia (42)
★★★★★
Mijn man wou een jongere vriendin, die heeft hij maar of hij nog blij is weet ik niet. Ik heb het leven radicaal omgegooid, sporten sexy lingerie en nu nog een sexy man.
Hete Marshia zoekt man
Ginnyan (43)
★★★★★
Stuur me een hele erotisch mailtje waarin je beschrijft wie je bent, wat je zo lekker aan me vind en hoe jij me het liefst zou willen verwennen. Het meest sensuele berichtje is waar ik op ga reageren.
Milf Ginnyan zoekt jongen
Ernamanuele (42)
★★★★★
Ik begin te trillen van opwinding als ik me bedenk dat ik heel veel erotische berichtjes krijg van mooie mannen die een date met mij wel zien zitten. Mochten we een klik met elkaar hebben tijdens de kennismaking dan is de kans groot dat jij me thuis mag brengen.
Mama Ernamanuele zoekt neuk date
Sara (42)
★★★★★
Getekend door het leven, gegaan door een hel wil ik verder in de toekomst met iemand die dat ook wil. Ik wil niet blijven hangen in het verleden, blijven hangen in verdriet. Ik wil vooruit, verder naar het licht. Het liefste met een leuke vent aan mijn zijde die er voor mij wil zijn.
Dame Sara zoekt jongen
Cisca
★★★★★★★★★☆
Zie je die muur achter mij? Die mag wel eens geschilderd worden, vind je niet? Ik ben zelf echter niet zo goed in schilderen, maar andere dingen kan ik wel goed... Begrijp je..?
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp bij het opruimen van mijn appartement. Ik ben onlangs geopereerd en kan niet te veel bewegen. Als vergoeding mag je me op bed nemen (ik lig op mijn rug)
Huis opruimen (Klus van 2 uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een kapotte wasmachine en ook al heel lang geen goede sex meer gehad. Als we dat nu eens konden combineren? Stuur je me even een fotootje van je?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Dieuwertje
★★★★★★★★★★
Ik heb een open haard die een flinke beurt kan gebruiken en toevallig kan ik zelf ook wel weer eens een grote beurt gebruiken... Kom jij beiden doen? Eerst de haard, dan ik...
Kachel schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten