Gratis Aanmelden

Moeder Jenster zoekt relatie

Jenster (43)

Zoek een alleenstaande man, ik ben een moderne vrouw die al een tijdje gescheiden is en de ellende achter me heb gelaten. Samen met jou wil ik kijken of we een klik met elkaar hebben en verder samen kunnen gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jenster
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Hilversum
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Moeder Jenster van 43 uit Hilversum, Noord-Holland zoekt relatie
Felictas (43)
★★★★★
Dat betekent eigenlijk een soort van gefeliciteerd. Wie zou ik kunnen feliciteren omdat hij mij aan de haak heeft geslagen.
Vrouw Felictas zoekt neuk date
Liodio (43)
★★★★★
Sinds kort heb ik de sauna ontdekt, eerder vond ik het altijd wat overdreven of nam er de tijd niet voor maar ik vind het nu helemaal leuk. Maar eens samen met een leuke man dit doen is toch nog leuker?
Mama Liodio zoekt man
Echteenuitdagingkje (43)
★★★★☆
Zou er iemand te vinden zijn die de uitdaging wel aan durft te gaan? Ik zie er misschien vrij doorsnee uit, maar tussen de lakens verander ik in een seksgodin en dat durf ik best van mijzelf te zeggen. Je moet een goede conditie, zelfvertrouwen en ruimdenkend hart hebben zou je mij aan durven gaan. Wie o wie?
Milf Echteenuitda zoekt contact
Purenaturel (41)
★★★★★
Er zijn zo veel dingen die belangrijk zijn maar één daar van is om altijd je zelf te blijven. Dat is ook precies wat ik altijd doe, dan weet iedereen wat ze van je kunnen verwachten. Leer mij kennen en dan zul je merken dat ik echt een lieverd ben.
Rijpe Purenaturel zoekt man
Trixietje (42)
★★★★★
Humor speelt een grote rol in mijn leven. Want waar ben je zonder humor? Je moet kunnen lachen, anders is er toch niets aan? Trouwens, tijdens mijn getrouwde leven heb ik genoeg somberheid gehad, dus daar heb ik voorgoed afscheid van genomen.
Mama Trixietje zoekt sex contact
Nananette (43)
★★★★☆
In mijn leven heb ik al heel wat relaties achter de rug maar echt een blijvertje heb ik nog niet gevonden. Wellicht heb ik hier wat meer geluk..
Dame Nananette zoekt sexdating
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Struiken snoeien (Klus van 4 uur)
Jentine
★★★★★★★★★☆
Ik word helemaal gek van mijn wasmachine! Niks werkt, dat dingt draait niet. Geen idee wat het is, maar ik heb er een goede vrijpartij voor over. Help jij me? Please
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Harmpje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe PC gekocht en ik loop steeds vast. Ik heb echt geen talent voor informatica, maar ik heb wel talent wat betreft het geven van blowjobs. Hebben we een deal?
Software installeren (Klus van 1 uur)
Liecke
★★★★★★★★★★
Ik snap echt totaal niet hoe ik mijn webcam aan de praat krijg. Ik heb windows vista en krijg steeds een error. Wie kan mij helpen? Beloning is pijpbeurt met slikken.
Webcam installeren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten