Gratis Aanmelden

Mama TenderBet zoekt jongen

TenderBet (37)

Nog nooit ben ik vreemd gegaan maar begin er ernstig over na te denken om dat wel te doen. Wil weer liefde voelen op elke gebied en ben genoodzaakt om dat hier te vinden, thuis krijg ik dat onvoldoende.

Maak contact met haar
  1. Naam: TenderBet
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Breda
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama TenderBet van 37 uit Breda, Noord-Brabant zoekt jongen
Xiion (42)
★★★★★
Fotograferen is wat ik graag doe, alleen het blijft meestal bij selfies of natuur foto's. Zijn natuurlijk niet minder mooi maar een mooie man zou ik ook wel eens voor mijn lens willen.
Dame Xiion zoekt dating
ItsSabia (43)
★★★★☆
De man die ik zoek woont bij me in de buurt, wil mij elke dag ontmoeten en is een echte romanticus. Al een tijdje ben ik alleen en de liefde die je me kan en wil geven heb ik hard nodig.
Milfje ItsSabia zoekt jongen
Fannya (43)
★★★★★
Zo in mijn eentje als alleenstaande heb ik het best wel naar mijn zin. Het enige wat ik mis is de liefde en intimiteit die een lieve man me kan geven. Drie jaar ben ik nu single en wat aandacht van een lieve man is meer dan welkom.
Moeder Fannya zoekt sexdate
Marshia (42)
★★★★★
Mijn man wou een jongere vriendin, die heeft hij maar of hij nog blij is weet ik niet. Ik heb het leven radicaal omgegooid, sporten sexy lingerie en nu nog een sexy man.
Hete Marshia zoekt man
Zieve (41)
★★★★☆
De zee, niets is mooier als je daar al je gedachten kan laten gaan, kan mijmeren over bepaalde dingen in het leven en gewoon helemaal kan uitwaaien.
Rijpe Zieve zoekt jongen
Liekelove (43)
★★★★☆
Je kan het al raden wie ik ben en wat ik zoek natuurlijk. Maar de vraag is wat voor man jij natuurlijk bent, want ik hou wel van een stevig karakter zeg maar hihi.
Vrouw Liekelove zoekt relatie
Martine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote tak van de buren die boven mijn tuin hangt en ik bezti niet het juiste gereedschaap om deze af te zagen en mijn buren weigeren me te helpen... Wil jij me helpen?
Tak afzagen (Klus van half uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een kapotte wasmachine en ook al heel lang geen goede sex meer gehad. Als we dat nu eens konden combineren? Stuur je me even een fotootje van je?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die parket kan leggen in twee kamers en die daarvoor niet met geld beloond wil worden, maar met een vrijpartij met mij. Wie o wie komt mij helpen?
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Francien
★★★★★★★★★★
Ik woon in Groningen en mijn band is lek. Die moet gerepareerd worden. Als het je lukt mag je met mijn borsten spelen en misschien nog wel meer..
Fietsband plakken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten