Gratis Aanmelden

Geile Dearjoy zoekt man

Dearjoy (42)

Mijn huwelijk was helaas maar van korte duur. Meneer deed het buiten de deur en als ik ergens allergisch voor benl is het wel ontrouw. Dus ik zoek nu een man die op de eerste plaats trouw is. Cheaters hoeven echt niet te reageren, die pijn wil ik niet meer voelen. Maar als je een lieve en vooral trouwe man bent, wil ik het graag met je proberen.

Maak contact met haar
 1. Naam: Dearjoy
 2. Leeftijd: 42 Jaar
 3. Woonplaats: Meppel
 4. Provincie: Drenthe
 5. Land: Nederland
 6. Geslacht: Vrouw
 7. Lengte: 165-170 cm
 8. Postuur: Mollig
 9. Oogkleur: Blauw
 10. Haarkleur: Gekleurd
 11. Opleiding: HBO
 12. Piercings: Nee
 13. Tatoeages: Nee
 14. Roken: Nee
 15. Relatie: Single
 16. Anaal: Nee
 17. Slikken: Nee
Geile Dearjoy van 42 uit Meppel, Drenthe zoekt man
Liekelove (43)
★★★★★
Je kan het al raden wie ik ben en wat ik zoek natuurlijk. Maar de vraag is wat voor man jij natuurlijk bent, want ik hou wel van een stevig karakter zeg maar hihi.
Vrouw Liekelove zoekt relatie
Saidey (43)
★★★★★
Lingerie en stoeipakjes hou ik enorm van. Helemaal als een man ook nog eens wat leuks aantrekt. Want mijn lichaam reageert daar enorm op. Met het juiste pakje kan ik al nat worden door enkel het kijken.
Mama Saidey zoekt relatie
Saamhappy (43)
★★★★★
Als je niet veel ouder bent dan ik en je aangesproken voelt om een lieve reactie te sturen dan zie ik die met veel belangstelling tegemoet. Ik ben een single vrouw die graag in contact komt met een alleraardigste man.
Geile Saamhappy zoekt sex
Oany (43)
★★★★★
Vind het een rare gedachte maar binnen niet al te lange tijd wordt ik al oma. Ik vind het geweldig mooi maar ik ben nog zo jong, en mijn dochter eigenlijk ook nog.
Vrouw Oany zoekt jongen
Trixietje (42)
★★★★☆
Humor speelt een grote rol in mijn leven. Want waar ben je zonder humor? Je moet kunnen lachen, anders is er toch niets aan? Trouwens, tijdens mijn getrouwde leven heb ik genoeg somberheid gehad, dus daar heb ik voorgoed afscheid van genomen.
Mama Trixietje zoekt sex contact
Anktzktconnectie (41)
★★★★★
Niets moet en alles mag is mijn motto. Ik ben geen Pietje precies en leef mijn leven al een tijdje als single. De periode tijdens de scheiding was geen pretje en ik was het vertrouwen in mannen grotendeels kwijt. Nu ben ik weer zover om een relatie aan te gaan met de man die me lief heeft.
Milf Anktzktconne zoekt jongen
Summer
★★★★★★★★★☆
Ik zou het heel fijn vinden als iemand mijn tuin eens onder handen zou willen nemen en ook het afval kan afvoeren. Ik pijp je daarna helemaal tot het einde.. Deal?
Tuin harken (Klus van 2 uur)
Birke
★★★★★★★★★☆
Waarom ik kies voor een betaling in natura? Niet omdat ik geen geld heb, maar ik heb wel heel erg veel zin... Dus dit leek me een mooi excuus voor een lekker nummertje..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Marjon
★★★★★★★★★☆
Welke lieve lieve klusjesman wil een laminaat vloer leggen in mijn slaapkamer en wil er geen geld voor, maar wel een wilde vrijpartij met mij? Ik betaal dus alleen in natura...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Jacomijntje
★★★★★★★★★★
Ik hou er van om naakt te zonnen, maar mijn buren kunnen me zien. Ik zoek nu dus hulp bij het installeren van een schutting en als dat lukt ben ik bereid om samen met jou te testen of hij ons beschut ;)
Schutting installeren (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten