Gratis Aanmelden

Geile Dearjoy zoekt man

Dearjoy (42)

Mijn huwelijk was helaas maar van korte duur. Meneer deed het buiten de deur en als ik ergens allergisch voor benl is het wel ontrouw. Dus ik zoek nu een man die op de eerste plaats trouw is. Cheaters hoeven echt niet te reageren, die pijn wil ik niet meer voelen. Maar als je een lieve en vooral trouwe man bent, wil ik het graag met je proberen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Dearjoy
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Geile Dearjoy van 42 uit Meppel, Drenthe zoekt man
Phieleine (41)
★★★★☆
Mag het een fotootje meer, ik hoor het je denken. Maar sommige dingen moet je niet zien op een foto toch haha. Wat ik hier zoek een leuke man die ook zich zelf graag laat zien.
Milfje Phieleine zoekt sex contact
Tuitertje (43)
★★★★★
Ik geef toe dat ik een beetje nonchalant kan zijn maar dat is dan ook het enige minpuntje dat ik heb. Ik wil een serieuze man leren kennen die me wel ziet zitten als zijn levenspartner.
Gescheiden Tuitertje zoekt contact
Meakan (42)
★★★★☆
Na mijn scheiding heb ik mij in het uitgaansleven gestort om niet de leegte te voelen die ik sinds mijn scheiding ervaar. Helaas voel ik ook dat dit leven geen fijne invulling is, ik heb meer inhoud nodig.
Milfje Meakan zoekt neuk date
Giovanka (43)
★★★★★
Jij bent een stoere man, die alles zou doen om zijn vrouwtje te beschermen. Ach misschien is dit gewoon een droom van mij maar die kunnen toch altijd uitkomen?
Hete Giovanka zoekt relatie
Smaragdalena (43)
★★★★☆
Sinds enkele jaren woon ik in Nederland en ik kom oorspronkelijk uit Griekenland. Ik heb toen besloten de stap te nemen om te emigreren want een normaal leven is daar erg moeilijk op te bouwen. Gelukkig heb ik het heel erg naar mijn zin hier en heb mijn leven netjes op de rails. Het enige wat mij nog ontbreekt is een leuke man om mee samen te zijn.
Moeder Smaragdalena zoekt man
Derieske (42)
★★★★☆
Ik hoop hier mijn toekomstige man of partner te vinden, ik dacht de ware gevonden te hebben maar dat bleek niet zo te zijn. Lange tijd hebben we als broer en zus geleefd maar dat is niet wat ik van ene relatie verwacht.
Hete Derieske zoekt sex contact
Teisje
★★★★★★★★★★
Hoi allemaal, ik ben op zoek naar een nieuwe woonruimte voor mij alleen. Niet gemakkelijk! Daarom wil ik de gouden tipgever graag belonen met een intiem moment met mijzelf..
Woonruimte gezocht (Klus van half uur)
Aliyah
★★★★★★★★★★
Ik heb bij mij thuis een stuc klus waar ik iemand betrouwbaars voor zoek die ook een vergoeding accepeert in natura! Met mij! Alles is mogelijk met mij qua seks...
Stuccen (Klus van 2 uur)
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Esmay
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn konijn voeren in het weekend? Maar een enkele keer. Je kunt via mijn tuin het hok bereiken. Ik laat je daarna met mijn borsten spelen bij wijze van vergoeding.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten