Gratis Aanmelden

Geile Dearjoy zoekt man

Dearjoy (42)

Mijn huwelijk was helaas maar van korte duur. Meneer deed het buiten de deur en als ik ergens allergisch voor benl is het wel ontrouw. Dus ik zoek nu een man die op de eerste plaats trouw is. Cheaters hoeven echt niet te reageren, die pijn wil ik niet meer voelen. Maar als je een lieve en vooral trouwe man bent, wil ik het graag met je proberen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Dearjoy
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Geile Dearjoy van 42 uit Meppel, Drenthe zoekt man
Teweinig_geneukt (42)
★★★★★
Dit lekkere wijf met een dito heerlijk lijf kan je toch niet onaangeroerd maar laten verschrompelen? Zijn er dan echt geen mannen die mij een beetje willen bevochtigen?
Rijpe Teweinig Gen zoekt contact
Juulij (43)
★★★★★
Tijdens mijn ziekbed kwam mijn man bij mij en zei ik ga van je weg. Tja kon geen beter moment kiezen denk ik. Maar ik heb zowel mijn ziekbed gehad als dat ik van deze man ben verlost. Nu wil ik eens alles uit het leven halen wat er in zit.
Hete Juulij zoekt man
Watvoller (41)
★★★★☆
In mijn mening is er niks mis met een vrouw die wat gezetter is. Ik ben namelijk echt een super lieve en bovenal betrouwbare dame. Met mij kun lachen en gieren en dat is toch wel een de belangrijkste dingen denk ik.
Gescheiden Watvoller zoekt sexdate
Ytieka (41)
★★★★★
Wat meer glans mag mijn leven wel weer krijgen, sinds ik weer alleenstaand ben sluit ik me een beetje op en ben veel op mezelf. Hoog tijd om dat te doorbreken, me mooi te maken en opzoek te gaan naar een lieve man.
Dame Ytieka zoekt man
Maanua (42)
★★★★☆
Ik ben zeker niet op mijn mondje gevallen en ben heel duidelijk wat ik wil en wat ik zoek. Ik wil een man leren kennen die single is, geen macho of nerd maar iemand die gevoelig is en een heel romantische instelling heeft.
Mama Maanua zoekt neuk date
Krollyo (41)
★★★★☆
Ongeveer twee jaar geleden ben ik gescheiden en ergens is het een opluchting voor mij want mijn man ging vreemd en daar kon ik niet meer mee leven. Ik ben niet echt op zoek naar een nieuwe relatie maar mis soms wat gezelschap om eens iets leuk te doen.
Mama Krollyo zoekt dating
Gerrigje
★★★★★★★★★★
Iemand die een beetje kan behangen en het juiste materiaal daarvoor heeft? En iemand die het gratis voor me wil doen, in ruil voor een lekkere vrijpartij na afloop?
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Struiken snoeien (Klus van 4 uur)
Marjon
★★★★★★★★★★
Ik heb een wat vervelende klus en niet de mogelijkheid het zelf te doen en ook niet het geld voor een pro... ALs jij mijn terras schoon wet te maken, ben ik 1 uur lang van jou.
Terras schoonmaken (Klus van 3 uur)
Leonieke
★★★★★★★★★★
Ik heb een muur van 2 bij 2,5 meter die geschilderd moet worden en ik heb geen materiaal en ook geen zin om dat te doen. Help jij me? Dan mag je mijn borsten voelen!
Muur schilderen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten