Gratis Aanmelden

Moeder Dainey zoekt dating

Dainey (40)

Met mooi weer maak ik graag een tochtje op mijn motor, dat is echt mijn uitlaat klep in het leven. Gewoon lekker tocht van een paar uur, maar soms ook wel langer

Maak contact met haar
  1. Naam: Dainey
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Helmond
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Moeder Dainey van 40 uit Helmond, Noord-Brabant zoekt dating
Jenferi (37)
★★★★★
Ik hoop dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn en dat ik de man van mijn dromen hier op korte termijn weet te vinden. Wil alles met je delen en met jou een geweldige toekomst tegemoet gaan.
Dame Jenferi zoekt contact
Katrinnka (40)
★★★★☆
Altijd dacht ik dat ik mijn leven goed op orde had, helaas was dit allemaal schone schijn. Mijn ex heeft mij verlaten voor een jonge meid, ik kan er alleen maar dankbaar voor zijn. Dankbaar zal ik ook zijn als ik de soulmate ga vinden.
Gescheiden Katrinnka zoekt relatie
Elienij (40)
★★★★☆
Ben altijd al een dierenliefhebber geweest, ga graag naar de dierentuin, help regelmatig in een plaatselijk asiel en ik voel mij daar goed bij. Een huisdier zelf hoef ik eigenlijk niet, ik heb daar denk ik niet genoeg tijd voor maar samen een wandeling maken en daarmee een hond of meerdere happy maken lijkt mij geweldig.
Mama Elienij zoekt sexdate
loeshier (40)
★★★★★
in de natuur voel ik me vrij, bezoek regelmatig nudisten stranden, campings maar ga ook graag naar een parenclub..
Dame Loeshier zoekt relatie
Tammiej (40)
★★★★★
ik ben een leuke lieve spontane meid, die graag leuke dingen doet en niet bang is ingesteld. ik probeer graag nieuwe dingen uit ,,, wat ik zoek: leuke spontane jonge met humor en hij moet natuurlijk ook wel lief zijn en vooral niet saai!
Rijpe Tammiej zoekt relatie
Hazala (40)
★★★★☆
Ik ben ambitieuze vrouw die al een tijdje zich volledig inzet voor haar werk. Een mooi escape om de scheiding te verwerken dacht ik maar helaas is dat niet zo. Ik heb een tijdje vrij genomen en als jij me wel leuk vind heb ik alle tijd om met jou te ontdekken of we bij elkaar passen.
Dame Hazala zoekt jongen
Lieveke
★★★★★★★★★★
Wegens een kleine ingreep kan ik deze maand niet mijn grasmaaien, dus ik zoek iemand die dat voor mij kan doen. Ik zit nogal krap, maar ik je wel vergoeden in natura..
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Babette
★★★★★★★★★★
Ik heb enkele klusjes in mijn tuin die echt gedaan moeten worden, maar ik heb een voet operatie achter de rug, dus ik zoek iemand die me kan helpen in ruil voor een verwennerij..
Tuin Doen (Klus van 1 uur)
Annemie
★★★★★★★★★☆
Dit genereuze lichaam is voor een half uur helemaal van jou, mits het je lukt om mijn vaatwasser te repareren! Het water wil niet meer wegstromen.
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Anne-Floor
★★★★★★★★★☆
Hi, ik ben Anne-Floor, studente en mijn computer is vastgelopen door een update... Als jij het oplost laat ik je met mijn borsten spelen, zoals als je wilt
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten