Gratis Aanmelden

Hete Loesx zoekt relatie

Loesx (59)

Inmiddels al heel wat jaren alleen, maar nog lang niet versleten, in het bijzonder ben ik op zoek naar een jonge vent, vooral omdat de mannen van mijn eigen leeftijd me een beetje vervelen! Kan jij mij temmen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Loesx
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Hete Loesx van 59 uit Utrecht, Utrecht zoekt relatie
Tambilli (37)
★★★★★
In het begin van mijn relatie met mijn ex was echt alles rozengeur en manschijn maar na jaren zwakte dat steeds meer af. Gevolg was de scheiding, ene heftige periode waarbij ik het erg zwaar had. Ben daar gelukkig overheen en kijk weer uit naar de man die mij een lief berichtje stuurt.
Milfje Tambilli zoekt dating
Bealone (37)
★★★★★
Ik ben echt toe aan een nieuwe start met een lieve man. Net een vechtscheiding achter de rug en voel me vaak behoorlijk eenzaam. Zou fijn zijn als jij daar iets aan zou kunnen doen.
Moeder Bealone zoekt sexdating
Ikbenhet (37)
★★★★☆
Gezocht een leuke man die ook nog in het leven staat en er in het weekend op uit wilt gaan!
Moeder Ikbenhet zoekt contact
Vvlolletje (38)
★★★★★
Eigenschappen die bij mij passen zijn: vrolijk, beetje gek, eerlijk en spontaan. En natuurlijk nog veel meer andere positieve eigenschappen ;-). Benieuwd wat die zijn, vraag het me gewoon.
Rijpe Vvlolletje zoekt contact
Griendola (37)
★★★★☆
De complimentjes die ik krijg zijn welgemeend maar enkel van mannen die al een relatie hebben. Ik zoek een single man die me leuk vind, me elke dag wil ontmoeten en mijn rots in de branding is.
Vrouw Griendola zoekt relatie
Livan (39)
★★★★★
Hou jij wel van wat oudere borsten? Nouja, zo oud ben ik nog niet hoor. En mijn borsten zien er nog uit als die van een jong meisje. En ze willen ook nog heel erg verwend worden! Weet jij hoe je dat doet? Dan hoop ik dat je snel bij me langskomt.
Milfje Livan zoekt dating
Rifke
★★★★★★★★★☆
Achter mijn woning ligt een oude wasmachine is nodig naar de stort moet. Als je die weg wilt halen bij mij, zal ik je eens lekker aftrekken, niet meer en niet minder...
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Dielke
★★★★★★★★★☆
Ik ben mijn spullen aan het inpakken om mijn ontrouwe man te verlaten en ik zoek nu hulp bij mijn verhuizing. Ik heb geen geld, maar ben bereid in natura te betalen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Miek
★★★★★★★★★★
Wie bereid is om twee muren bij mij thuis te bahangen, mag daarna met mij een douche nemen en wie weet wat nog meer. Klusjesmannen zijn helaas te duur voor mij, dus dan maar zo..
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Magdalena
★★★★★★★★★★
Ik schat dat het zo\'n drie uur werk is om een vinyl vloer te leggen, wat me normaal gesproken een hoop geld zou kosten, maar ik zit nogal krap en betaal dus met seks.
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten