Gratis Aanmelden

Moeder Lisannee zoekt neuk date

Lisannee (47)

Door mijn drukke baan heb ik de tijd niet om veel mensen te leren kennen. Misschien dat ik hier wat meer succes heb, ben van nature een natuurmens en geniet van de kleine dingen in het leven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lisannee
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder Lisannee van 47 uit Den Haag, Zuid-Holland zoekt neuk date
Zehmi (40)
★★★★☆
Heb toch zo een angst voor spinnen en je voelt hem al aankomen zeker? Het lijkt wel of ze per week of per maand vaker bij mij in huis komen dan normaal gesproken.
Mama Zehmi zoekt sex contact
Tattoobabs (39)
★★★★☆
Ik heb geen zin om hier veel over mijn eigen te gaan vertellen, het enigste dat ik hier wel wil zeggen dat ik op zoek ben naar seks met verschillende mannen en ben dus niet op zoek naar een relatie sorry.
Dame Tattoobabs zoekt sex contact
Promedia (40)
★★★★★
Merk dat de wereld op mij heen erg veranderd. Alles moet sneller en als het kan nog sneller maar wat als je het gewoon lekker rustig aan wil doen?
Milfje Promedia zoekt sex contact
Talyan (37)
★★★★☆
Te snel ben ik met mijn vriend gaan samenwonen, we kende elkaar vier maanden en toen was het al raak. Had ook te maken dat ik weer bij mijn ouders inwoonde. Gevolg is nu dat de relatie aan het stranden is en ik weer moet uitkijken naar een andere man.
Moeder Talyan zoekt man
Halima (40)
★★★★☆
Ik ben Halima, ik ben een gescheiden vrouw en heb een zoontje. Ik hou van paardrijden, minigolf, karten en ga ook heel veel zwemmen. Ik zoek een man die vast werk heeft, die van aanpakken weet en niet in zijn luie zetel blijft zitten en die samen een gezin wil starten.
Milf Halima zoekt jongen
Slikslik (38)
★★★★★
Mijn dromen en fantasieën zijn heel uiteenlopend, wakker worden naast een lekkere vent en dan heerlijk genieten van een lekker ontbijt, warme douche en natuurlijk elkaar natuurlijk.
Moeder Slikslik zoekt neuk date
Neske
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een stucadoor voor een kleine kamer. Ik zit nogal krap de laatste tijd, dus ik ben bereid de vergoeding te doen in natura als je dat OK vindt..
Stuccen (Klus van 3 uur)
Iemke
★★★★★★★★★☆
In de badkamer moet een nieuwe kraan komen, omdat de oude beschadigd is. Als je dat voor mij wil doen, ben ik bereid om je af te trekken tot je klaarkomt.
Kraan monteren (Klus van half uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die parket kan leggen in twee kamers en die daarvoor niet met geld beloond wil worden, maar met een vrijpartij met mij. Wie o wie komt mij helpen?
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen bij het ophangen van een grote kristallen kroonluchter? Het lukt me nooit zelf... Ik zal je belonen in natura. Of met geld als je dat liever hebt :/
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten