Gratis Aanmelden

Milfje Ace zoekt sex

Ace (40)

Ik heb niet zoveel eisen , het zou alleen wel fijn zijn als je vervoer zou hebben of in ieder geval het er voor over hebt om naar mij toe te reizen als je niet in de buurt woont. Zelf vind ik het ook niet erg. Wel moet je romantisch zijn en goed verzorgd. Dat ben ik ook dan is er op dat gebied in ieder geval wel al een klik.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ace
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Waadhoeke
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Milfje Ace van 40 uit Waadhoeke, Friesland zoekt sex
Mand_dy (39)
★★★★★
Ik ben een keurige vrouw, nooit vreemdgegaan, altijd eerlijk, en een groot hart voor iedereen. Ben inmiddels gescheiden, in de tijd dat ik getrouwd was had mijn man op seksueel gebied niks te klagen, ik verwende hem altijd wanneer hij maar wou, tot die me bedroog, toen was het voor mij gelijk afgelopen. Ik zoek iemand die met mij wat leuks wil opbouwen, kan alleen de sex zijn maar kan ook meer. Laat het gewoon op me afkomen.
Rijpe Mand Dy zoekt sexdate
Slikslik (38)
★★★★★
Mijn dromen en fantasieën zijn heel uiteenlopend, wakker worden naast een lekkere vent en dan heerlijk genieten van een lekker ontbijt, warme douche en natuurlijk elkaar natuurlijk.
Moeder Slikslik zoekt neuk date
Sassy (40)
★★★★★
Is er leven na de scheiding? Ik dacht even van niet, maar dat was omdat ik gekwetst was. Dat is nu alweer een tijdje geleden en ik ben opgekrabbeld. Ik ben teveel waard om bij de pakken neer te gaan zitten. Dus ik ga weer leven. Het liefst met een leuke man, die me laat zien dat niet iedere man een rotzak is.
Milf Sassy zoekt man
Sannesamen (40)
★★★★★
Ik ben sinds kort verhuisd en heb al helemaal mijn plekje gevonden hier, voel me alleen vooral in de avond erg eenzaam, het liefst zoek ik iemand die uit de buurt komt.
Rijpe Sannesamen zoekt relatie
Lekkertje1985 (37)
★★★★☆
Ik ben een gescheiden vrouw met 2 kinderen die opzoek is naar wat meer spanning in mijn leven.
Gescheiden Lekkertje198 zoekt dating
Ummmah (40)
★★★★★
Soms kan ik lekker gek zijn en soms serieus wanneer het nodig is. Ik hou nou eenmaal van lachen en plezier maken en wil dat graag met iemand kunnen delen.
Dame Ummmah zoekt dating
Tessa
★★★★★★★★★☆
Ik zit op kot en ik heb een nogal wild feest gehad, verschillende muren zitten vol deuken, de eigenaar wil dat ik het z.s.m. herstel, maar ik heb geen geld :(
Beschadigde muur herstellen (Klus van 2 uur)
Gerrianne
★★★★★★★★★★
Wie kan er drie keer eten komen geven aan mijn katten? Als beloning mag je een keer uitgebreid met mijn borsten spelen. Alleen serieuze heren die ook in de buurt wonen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Fennetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn iMac met mijn printer kan verbinden. Mij lukt het niet. Als vergoeding kun je je daarna even vermaken met mijn borsten. Alleen als het printen lukt!
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Beike
★★★★★★★★★☆
Ik wil in mijn badkamer behang hebben. Ik weet dat het een rotklus is, maar ik zal je in natura er voor betalen. Ik beid je mijn vagina en mijn anus aan.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten