Gratis Aanmelden

Mama Gwenda zoekt dating

Gwenda (49)

Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gwenda
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Haarlem
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Mama Gwenda van 49 uit Haarlem, Noord-Holland zoekt dating
Noami (47)
★★★★☆
Zoekt gezellige en nette man om een fijne relatie mee aan te gaan. Ben een lange tijd gescheiden en wil eerst kijken of ik een serieuze nette man kan aantreffen.
Moeder Noami zoekt contact
Marjorei (47)
★★★★★
Het zou je maar gebeuren, je man vind je te oud en wil van je scheiden. Nou mij is het gebeurt. Tja daar sta je dan buiten en alleen. Maar ik heb het leven weer opgepakt en nu zoekende naar een maatje die mij niet te oud vind.
Milfje Marjorei zoekt neuk date
Olalale (47)
★★★★★
Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.
Gescheiden Olalale zoekt relatie
Ingridjuh (48)
★★★★☆
Ik heb een goede baan en een leuke huisje en een hechte vriendenkring, mijn leven is bijna compleet, maar dat ene ontbreekt nog in mijn leven, en dat is een leuke man waarmee ik het kan delen. Want als ik s avonds thuis ben zou ik wel graag tegen een lekkere man op willen kruipen en samen ontspannen op de bank willen zitten.
Milfje Ingridjuh zoekt sex
makeupdoll (49)
★★★★☆
Leuke spontane dame, heb geen moeite met het alleen zijn. Maar verlangt toch weer naar de warmte en gezelligheid van een partner. Want uiteindelijk is dat toch wat we allemaal willen!?
Dame Makeupdoll zoekt sex contact
Plakplaat (47)
★★★★★
Gescheiden en erg eenzaam zonder man. Ik werk in een tattoo winkel en hoop dat je van mijn tatoeages geen probleem maakt zit er namelijk helemaal onder. Zoek een leuke man waar ik samen mijn leven mee kan delen.
Moeder Plakplaat zoekt sex contact
Ymke
★★★★★★★★★★
Degene die het behang van mijn woonkamer weg kan halen zonder een spoortje achter te laten mag met mij naar bed. Ik doe dit gedeeltelijk uit armoede en gedeeltelijk omdat ik erg van seks houd..
Behang weghalen (Klus van 2 uur)
Liecke
★★★★★★★★★☆
Als gevolg van een klein ongelukje zit er een gat in mijn muur dat gedicht moet worden, want het is een huurwoning. Wie me helpt, mag lekker met mijn borsten spelen.
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Fien
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om eens te testen of dit werkt: ik heb een stapel tegels die in mijn bijkeuken gelegd moeten worden. Ik betaal je geen cent, maar ik bied je wel mijn lichaam aan. Is dat OK?
Tegels leggen (Klus van 4 uur)
Elenoor
★★★★★★★★★★
Ik ben per direct op zoek naar een stucadoor voor een complete kamer van 4m2. Ik heb het financieel helaas een beetje moeilijk op dit moment dus ik vergoed je slechts in natura.
Stuccen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten