Gratis Aanmelden

Moeder Wandaw zoekt jongen

Wandaw (47)

Ik ben nog niet zo heel erg lang geleden gescheiden, en zoek hier dan geen vaste relatie, meer een lat relatie.

Maak contact met haar
  1. Naam: Wandaw
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Stichtse Vecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder Wandaw van 47 uit Stichtse Vecht, Utrecht zoekt jongen
DaisyDuck (49)
★★★★☆
Wie had ooit gedacht dat ik hier ooit zou staan. Nadat mijn man me bedroog en verliet voor zijn jongere secretaresse en ik nu al 2 jaar alleen ben. Tijd voor wat nieuws dus.
Vrouw DaisyDuck zoekt contact
Hadijat (47)
★★★★☆
Kleine kinderen worden groot dus mama krijgt meer tijd, die tijd wil ik graag besteden aan of met een maatje in mijn leven. Ik merk dat ik daar echt weer aan toe ben.
Milfje Hadijat zoekt contact
Claudia666 (48)
★★★★☆
In het dagelijks leven werkzaam als fysiotherapeut. Ben erg goed met me handen en weet veel over het menselijk lichaam, denk dat dat altijd wel goed van pas kan komen:)
Rijpe Claudia666 zoekt relatie
Wennepen (48)
★★★★☆
Al over de veertig, maar nog een lekker ding hoor. Het huwelijk heeft me geen gelukkig mens gemaakt, dus dat doe ik maar niet meer. Neemt niet weg dat ijk nog wel kan genieten van een lekkere vrijpartij met een mooie man. Zullen we?
Mama Wennepen zoekt contact
Arendje (48)
★★★★★
Wie wil graag een keertje mee gaan met mij? Samen een wandeling maken, genieten van een drankje of iets eten en gewoon zien wat er volgt?
Geile Arendje zoekt sex contact
Sweeting (49)
★★★★☆
Ben al een tijdje op zoek naar een leuke man. Liefst een normale, verzorgde man die begrijpt dat seks belangrijk is in het leven. Als je dus boven de 40 bent en geen zin meer in lekkere seks hebt hoef je niet te reageren.
Moeder Sweeting zoekt sex
Ymke
★★★★★★★★★★
Degene die het behang van mijn woonkamer weg kan halen zonder een spoortje achter te laten mag met mij naar bed. Ik doe dit gedeeltelijk uit armoede en gedeeltelijk omdat ik erg van seks houd..
Behang weghalen (Klus van 2 uur)
Nelieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die zo vriendelijk is om mij te helpen om mijn kleine inboedel te verhuizen naar een nieuw appartement in de buurt. Ik kan een pro niet betalen, maar wil je wel in natura vergoeden.
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Beike
★★★★★★★★★☆
Ik wil in mijn badkamer behang hebben. Ik weet dat het een rotklus is, maar ik zal je in natura er voor betalen. Ik beid je mijn vagina en mijn anus aan.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten