Gratis Aanmelden

Geile Gerryanne zoekt sex contact

Gerryanne (48)

Na een gewelddadig huwelijk ben ik een paar maanden geleden bij mijn man weggegaan. Wat een heerlijk gevoel is het om weer helemaal vrij te zijn. Om te kunnen doen wat ik wil, ik kan weg gaan wanneer ik wil en ik hoef niet meer bang te zijn. Het enige wat ik wel mis is de seks. Niet met mijn ex want dat was geen fijne seks maar ik mis het om af en toe intiem te zijn met een lieve man. Een man die mij met respect behandeld en waarbij ik mijzelf kan zijn. Ik ben niet iemand die alleen naar een caf

Maak contact met haar
  1. Naam: Gerryanne
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Landgraaf
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Geile Gerryanne van 48 uit Landgraaf, Limburg zoekt sex contact
Melissa (49)
★★★★☆
Ik ben een spontane, lieve, zorgzame en humoristische vrouw en moeder die heel goed weet wat ze wel en niet wil. Ik zoek een maatje om alles mee te delen, die mij af en toe met beide benen op de grond zet, me aan het lachen maakt en me als een prinsesje behandelt;)
Geile Melissa zoekt neuk date
Sweeting (49)
★★★★☆
Ben al een tijdje op zoek naar een leuke man. Liefst een normale, verzorgde man die begrijpt dat seks belangrijk is in het leven. Als je dus boven de 40 bent en geen zin meer in lekkere seks hebt hoef je niet te reageren.
Moeder Sweeting zoekt sex
Lalyflor (47)
★★★★★
Natuurlijk ben ik niet meer de aller jongste maar dat zegt helemaal niks. Ik ben nog steeds zo geil als vroeger en krijg er nooit genoeg van. Nu nog een leuke man vinden.
Milf Lalyflor zoekt sex contact
Just_me (48)
★★★★☆
Op zoek naar een leuke aardige en betrouwbare man met wie ik heel veel lol kan beleven. Ik ben dan misschien niet de jongste maar wel geil. Ben jij op zoek naar mij? Dan ben ik op zoek naar jou. Hopelijk hoor ik meer van je als het je aanspreekt.
Milfje Just Me zoekt contact
Anneliene (49)
★★★★★
Hallo voor alle leuke sexy mannen aan de andere kant. Ja ik ben geen 20 jarige topmodel maar daarom heb ik nog wel mijn sexy kanten en rondingen. Plus misschien wel iets meer ervaring. Ik ben helemaal gek op verschillende standjes eigenlijk, altijd een bal gehakt wil je toch ook niet eten?
Milf Anneliene zoekt sex contact
Vialia (47)
★★★★☆
Lianne aan deze kant, aangenaam kennis te maken. Na mijn scheiding in Flevoland gaan wonen en ik woon hier nog altijd met plezier. Maar de Brabantse nachten mis ik wel regelmatig.
Hete Vialia zoekt sex contact
Keet
★★★★★★★★★☆
In mijn schuur is de afvoer van een wasbak verstopt en ik weet niet goed hoe ik dat moet oplossen. Als jij me kunt helpen mag je mijn blote borsten aanraken, zoenen en likken..
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Maasje
★★★★★★★★★☆
Mijn auto wil niet meer starten dus ik zoek een monteur of iemand die mijn boodschappen kan komen brengen de komende drie weken tot ik weer uitbetaald krijg. Vergoeding in natura.
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Caithlyn
★★★★★★★★★★
Ik heb al geprobeerd mijn over schoon te maken, maar het is onbegonnen werk. Misschien kun jij mij helpen? Ik heb er dit voor over, zoals je op mijn foto kunt zien..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Jacquelien
★★★★★★★★★☆
Een ventilatie rooster is naar beneden gedonderd in mijn badkamer. Kan iemand dat even vast timmeren of wat dan ook? Ik doe dan een kleine betaling in natura.
Timmerklus (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten