Gratis Aanmelden

Milf Anneliene zoekt contact

Anneliene (49)

Hallo voor alle leuke sexy mannen aan de andere kant. Ja ik ben geen 20 jarige topmodel maar daarom heb ik nog wel mijn sexy kanten en rondingen. Plus misschien wel iets meer ervaring. Ik ben helemaal gek op verschillende standjes eigenlijk, altijd een bal gehakt wil je toch ook niet eten?

Maak contact met haar
  1. Naam: Anneliene
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Gemert-Bakel
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Milf Anneliene van 49 uit Gemert-Bakel, Noord-Brabant zoekt contact
Elisee (49)
★★★★★
ik ben Elise en ben op zoek naar een goed verzorgde man die zijn zaken goed voor elkaar heeft, en zijn leven op de rit heeft. dat heb ik zelf namelijk ook en vind het wel fijn om iemand te ontmoeten die hetzelfde in het leven staat als ik, maakt het wel makkelijker voor een eventuele relatie.
Vrouw Elisee zoekt jongen
Durfjehet (48)
★★★★★
In mijn leven ben ik heel vaak slecht behandeld door mijn exen, te vaak was ik niet in staat geweest om voor mezelf op te komen, hierdoor heb ik toch wel enige schade opgelopen. Durf niet snel een serieuze relatie aan te gaan en heb heel wat bedpartners gehad, puur om het feit dat ik gewoon bang was om weer slecht behandeld te worden. Wat ik hier zoek is iemand die me neemt zoals ik ben, accepteert dat ik een rugzak heb, en houd van samen genieten. Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf alles duidelijk afspreken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en achteraf niet voor verassingen komen te staan.
Dame Durfjehet zoekt neuk date
Soofietje (47)
★★★★☆
Mijn vrijheid is best belangrijk voor me, maar ik wil graag rekening met je houden als je lief voor me bent. Ik ben een beetje huiverig voor een relatie geworden, maar alleen al het feit dat ik hier ben, betekent toch wel dat ik geïnteresseerd ben. Als je het niet erg vindt om mijn vertrouwen te moeten winnen, zou je me dan eens willen schrijven? Ik beloof dat ik me probeer open te stellen.
Vrouw Soofietje zoekt man
Lisannee (47)
★★★★☆
Door mijn drukke baan heb ik de tijd niet om veel mensen te leren kennen. Misschien dat ik hier wat meer succes heb, ben van nature een natuurmens en geniet van de kleine dingen in het leven.
Moeder Lisannee zoekt man
Kusvoorjou (48)
★★★★☆
Gezelligheid kent geen tijd en zo ook een date met mij niet. Ik laat je lang en gepassioneerd genieten van al mijn kunstjes:)
Gescheiden Kusvoorjou zoekt contact
OhwilX (49)
★★★★★
Ik hou er wel van, kom je bij me langs?
Hete OhwilX zoekt jongen
Leentje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen met mijn verhuizing binnenkort? Ik ga in een appartement wonen en ik zoek iemand met een bestelbusjes voor een paar ritjes op en neer..
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Vivian
★★★★★★★★★★
Kan iemand bij mij een extra stopcontact komen installeren? Professionnials zijn zoooo duur! Ik kan me dat niet veroorloven. Een vergoeding in natura kan echter wel...
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Cisca
★★★★★★★★★☆
Zie je die muur achter mij? Die mag wel eens geschilderd worden, vind je niet? Ik ben zelf echter niet zo goed in schilderen, maar andere dingen kan ik wel goed... Begrijp je..?
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Alieke
★★★★★★★★★★
Kort samengevat: ik ben zwanger, de vader heeft me verlaten en mijn rekening geplunderd. Ik moet verhuizen, maar ik heb geen geld, dus ik zoek hulp en ik vergoed alleen in natura.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten