Gratis Aanmelden

Hete Kiaar zoekt man

Kiaar (44)

Ik wil iets heel spannends doen! Voor mij is het heel wat, ik heb dat nog nooit gedaan. Ik zou het namelijk wel eens met een man en een vrouw willen doen. De vrouw kan ik wel regelen, een vriendin van mij is wel in voor dit soort dingen. Zou jij dan ook mee willen doen? Of durf je er geen twee aan?

Maak contact met haar
  1. Naam: Kiaar
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Steenwijkerland
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Hete Kiaar van 44 uit Steenwijkerland, Overijssel zoekt man
Fabbieen (49)
★★★★☆
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Gynnie (49)
★★★★★
Ben nog al onzeker geworden na wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen jaren. Ik weet het als je naar mijn foto's kijkt lijkt het niet zo maar diep van binnen ben ik vaak onzeker. Dus ik zoek een leuk persoon die eens iets wil ondernemen.
Mama Gynnie zoekt contact
Sildie (49)
★★★★☆
Ik zal niet de jongste zijn hier maar weet wel dat ik iedere man weet te verwennen, van jong tot oud. Een lieverd is die ik wil leren kennen, iemand die mij ook een heerlijke nacht kan bezorgen.
Dame Sildie zoekt man
Fionao (49)
★★★★★
een echte levensgenieter zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Een lekker etentje, op stap gaan of gewoon genieten van een lekker glaasje. Het liefste zou ik dan ook een man leren kennen die zich een beetje in mij terug vind.
Geile Fionao zoekt jongen
leukenzo (49)
★★★★★
Leuk om hier iemand te ontmoeten en leuke dingen mee te doen. Elkaar leren kennen en dan wat leuks ondernemen. Ben zelf een ondernemende, ondeugende vrouw die van flirten houd
Gescheiden Leukenzo zoekt contact
Altijdvrolijk (48)
★★★★★
Ik wil het gewoon op mij af laten komen en wat er dan gebeurt merk ik vanzelf wel, wie weet een relatie zo niet dan eens af en toe afspreken om misschien wel spannende tijden te beleven.
Milfje Altijdvrolij zoekt dating
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Lek repareren (Klus van half uur)
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Lummetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek waar ik helemaal gek van word. Ik betaal me blauw aan beunhazen die er niets van snappen, dus ik bied mijn lichaam aan, aan degene die me echt helpt.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Aimee
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man of een vrouw die mijn oven schoon wil komen maken en ruil daarvoor met mijn borsten wil spelen. Betasten, likken en er over klaarkomen.
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten