Gratis Aanmelden

Milfje Altijdvrolijk zoekt relatie

Altijdvrolijk (48)

Ik wil het gewoon op mij af laten komen en wat er dan gebeurt merk ik vanzelf wel, wie weet een relatie zo niet dan eens af en toe afspreken om misschien wel spannende tijden te beleven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Altijdvrolijk
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Schelle
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Milfje Altijdvrolijk van 48 uit Schelle, Antwerpen zoekt relatie
Kattekat (47)
★★★★★
Of we bij elkaar passen weten we pas als we elkaar ontmoet hebben en elkaar een beetje leren kennen. Maar een eerste indruk is wel belangrijk natuurlijk. Hoe is jouw eerste indruk van mij?
Rijpe Kattekat zoekt contact
Marie_L (48)
★★★★★
Al jaren loop ik met een wens rond en dat is om eindelijk weer eens lief te hebben. Ik heb zoveel te geven, maar iedere keer stoot ik weer mijn neus. Is er dan werkelijk geen man te vinden die vol voor de liefde wil gaan?
Moeder Marie L zoekt contact
Sildie (49)
★★★★☆
Ik zal niet de jongste zijn hier maar weet wel dat ik iedere man weet te verwennen, van jong tot oud. Een lieverd is die ik wil leren kennen, iemand die mij ook een heerlijke nacht kan bezorgen.
Dame Sildie zoekt man
2voor1 (48)
★★★★☆
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
Lin40 (48)
★★★★☆
ben al een behoorlijke tijd alleen nu, de kinderen zijn uit huis en heb al jaren geen passie en liefde meer gekend. Heb erg veel ellende meegemaakt waardoor ik niet in liefde meer geloof of er in ieder geval op dit moment niet aan toe ben.
Milf Lin40 zoekt neuk date
Manuelaatje (49)
★★★★☆
Na een aantal rotjaren tijdens mijn huwelijk en een al even vervelende scheiding kan ik eindelijk aan mezelf gaan denken! Mijn nieuwe motto is, eerst genieten, daarna de rest, alleen lukt me dat niet in mijn eentje! Wie o wie?
Milfje Manuelaatje zoekt neuk date
Elenoor
★★★★★★★★★★
Ik ben per direct op zoek naar een stucadoor voor een complete kamer van 4m2. Ik heb het financieel helaas een beetje moeilijk op dit moment dus ik vergoed je slechts in natura.
Stuccen (Klus van 4 uur)
Summer
★★★★★★★★★★
Mijn ex heeft een mijn muur expres beschadigd en ik heb niet de middelen om dat te laten herstellen door een pro. Dus ik zoek hier iemand die dat wil doen in ruil voor seks.
Beschadigde muur herstellen (Klus van 2 uur)
Jacquelien
★★★★★★★★★☆
Een ventilatie rooster is naar beneden gedonderd in mijn badkamer. Kan iemand dat even vast timmeren of wat dan ook? Ik doe dan een kleine betaling in natura.
Timmerklus (Klus van half uur)
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Tuin harken (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten