Gratis Aanmelden

Rijpe Rina04 zoekt jongen

Rina04 (47)

Lieve mannen, wie ben ik? Mijn naam is Rina, woon samen maar ik mis liefde en aandacht van hem. En daarom ben ik nu op zoek naar een lieve man die mij liefde en aandacht kan geven. Ik wil het wel graag discreet houden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Rina04
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Bocholt
  4. Provincie: Vlaams-Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Rijpe Rina04 van 47 uit Bocholt, Vlaams-Limburg zoekt jongen
Lisannee (47)
★★★★☆
Door mijn drukke baan heb ik de tijd niet om veel mensen te leren kennen. Misschien dat ik hier wat meer succes heb, ben van nature een natuurmens en geniet van de kleine dingen in het leven.
Moeder Lisannee zoekt man
Lalyflor (47)
★★★★★
Natuurlijk ben ik niet meer de aller jongste maar dat zegt helemaal niks. Ik ben nog steeds zo geil als vroeger en krijg er nooit genoeg van. Nu nog een leuke man vinden.
Milf Lalyflor zoekt sex contact
Honkypon (47)
★★★★★
Ook ik heb mijn mindere kanten maar ik denk dat jij daar geen probleem van maakt. Niemand is perfect en jij waarschijnlijk ook niet. De man die ik wil leren kennen is lief, heeft geen al te groot rugzakje wat hij meedraagt en is ook zoekende naar de ware liefde.
Mama Honkypon zoekt dating
Katje (49)
★★★★★
Ik hou van kaarsen maar niet vanwege de romantiek maar vanwege het kaarsvet. Ik hou ook van speeltjes, klemmen. Is bij jou stopwoord niet onbekend en denk jij dat je dit katje wel aankan? Dan zou ik graag met jou in contact willen komen.
Rijpe Katje zoekt neuk date
Inky12345 (47)
★★★★★
Hoop geraakt te worden,de rest gaat dan vanzelf zijn weg vinden.. ????????
Dame Inky12345 zoekt jongen
Bartenderrr (47)
★★★★☆
Geile barvrouw wil gewoon hard neuken! Hou van oraal, anaal en lekker lang voorspel. Een vluggertje in een donker steegje of bosje sla ik ook niet af!
Moeder Bartenderrr zoekt sexdating
Wybrigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die voor mij een kroonluchter kan ophangen en aangezien ik een beetje in het rood sta stel ik voor dat ik je beloon in natura met een penis massage.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Fennetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn iMac met mijn printer kan verbinden. Mij lukt het niet. Als vergoeding kun je je daarna even vermaken met mijn borsten. Alleen als het printen lukt!
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Leuntje
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik kan mijn tuintje niet meer maaien. Dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en die daar een blowjob van mij in ruil voor wil krijgen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★★
We hebben het een beetje bont gemaakt: de barbecue is erg vies en ik heb gewoon geen zin om die schoon te maken. Wie mij helpt zal ik daarna helemaal leeg zuigen...
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten