Gratis Aanmelden

Hete EllenBi zoekt man

EllenBi (60)

Hoi ik ben Ellen. Ik heb een vaste relatie met een vrouw maar ik hou ook van mannen. Zij heeft hier alle begrip voor. Geen trio's, want daar wil ze echt helemaal niets van weten!

Maak contact met haar
  1. Naam: EllenBi
  2. Leeftijd: 60 Jaar
  3. Woonplaats: Amstelveen
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Hete EllenBi van 60 uit Amstelveen, Noord-Holland zoekt man
Blues (48)
★★★★☆
vragen kan altijd
Rijpe Blues zoekt relatie
Fabbieen (49)
★★★★☆
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
ohheyeaahh (49)
★★★★★
Hopeloos ben ik zeker niet op zoek maar ik wil verleiden en verleid worden. Ik mis die spanning en af en toe eens een compliment. Ik hou van knuffelen en als jij in mijn smaak valt kan je al gelijk een heel dikke knuffel krijgen.
Hete Ohheyeaahh zoekt dating
Meetta (47)
★★★★★
Ook al ben ik wat ouder ik heb zeker nog mijn charmes, en die wil ik maar al te graag in de strijd gooien. Van wat voor een charme zou jij kunnen genieten? Ik in sexy lingerie op een kleedje voor de haard?
Gescheiden Meetta zoekt contact
Hunnybun73 (49)
★★★★★
Ik ben een lieve, zorgzame jonge dame die het alleen zijn zat is. Ik houd erg van gezelligheid. Ga er graag op uit, maar een weekendje thuis zitten vind ik ook heerlijk.
Hete Hunnybun73 zoekt sexdate
Gerryanne (48)
★★★★★
Na een gewelddadig huwelijk ben ik een paar maanden geleden bij mijn man weggegaan. Wat een heerlijk gevoel is het om weer helemaal vrij te zijn. Om te kunnen doen wat ik wil, ik kan weg gaan wanneer ik wil en ik hoef niet meer bang te zijn. Het enige wat ik wel mis is de seks. Niet met mijn ex want dat was geen fijne seks maar ik mis het om af en toe intiem te zijn met een lieve man. Een man die mij met respect behandeld en waarbij ik mijzelf kan zijn. Ik ben niet iemand die alleen naar een café gaat dus ik probeer het maar op deze manier.
Geile Gerryanne zoekt dating
Leonie
★★★★★★★★★★
Ik heb een kamer die dringend geschilderd moet worden, maar ik heb er geen budget meer voor. Ik heb wel een sexy lichaam, mocht je dat accepteren als betaling..
Schilderklus (Klus van 4 uur)
Fien
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om eens te testen of dit werkt: ik heb een stapel tegels die in mijn bijkeuken gelegd moeten worden. Ik betaal je geen cent, maar ik bied je wel mijn lichaam aan. Is dat OK?
Tegels leggen (Klus van 4 uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen bij het ophangen van een grote kristallen kroonluchter? Het lukt me nooit zelf... Ik zal je belonen in natura. Of met geld als je dat liever hebt :/
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
Marjon
★★★★★★★★★★
Even lekker met mijn borsten spelen? Dan kan... Maar dan moet je wel even een stuk muur voor me stuccen :))) Ongeveer 1,5m2 Dus dat valt wel mee, toch?
Stuccen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten