Gratis Aanmelden

Gescheiden Bengeltje zoekt contact

Bengeltje (33)

Sja, hoe zou ik eens beginnen? Ik zit al een paar jaar in een relatie, het gaat goed, het is fijn maar meer dan dat voel ik niet meer helaas. Ik wil nu ontdekken of ik dat gevoel terug kan krijgen bij iemand anders.

Maak contact met haar
  1. Naam: Bengeltje
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Steenwijkerland
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: LBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Bengeltje van 33 uit Steenwijkerland, Overijssel zoekt contact
Nelnieuw (48)
★★★★☆
Ik ben een gevoelige vrouw die direct aanvoelt of iemand het meent wat hij zegt. Al een tijdlang ben ik alleen, kinderen heb ik niet en kijk vol verwachting uit naar de man die mij een leuke vrouw vind.
Mama Nelnieuw zoekt neuk date
Ikbenleuk (49)
★★★★★
Soms een beetje gek, maar ook serieus.
Rijpe Ikbenleuk zoekt sex contact
Doemediema (49)
★★★★★
Mijn ex vond het gras bij de buren groener, nou ja in ieder geval de buurvrouw, Maar goed genoeg over die ... ik ben op zoek naar een betrouwbare man die samen met mij een relatie wil op bouwen
Vrouw Doemediema zoekt dating
Wildfree (49)
★★★★☆
Crazy baby dat is mijn tweede naam, heb jij een grote piemel? Ik speel er dan graag mee, ik wil hem tussen mijn borsten zetten en diep in mijn kutje! Zie jij dat zitten? Laat het mij dan weten!
Dame Wildfree zoekt neuk date
Firefly (48)
★★★★★
Vind jij het spannend om te experimenteren met speeltjes, touwtjes en andere dingen? Gewoon een beetje spannender maken. Ik ben wel in voor een rollenspel, bondage en meer..
Vrouw Firefly zoekt sex
Iriseeve (47)
★★★★☆
Uitgaan en een filmpje kijken dan ben ik in mijn nopjes :D Toch altijd alleen kijken gaat snel vervelen, dus schuif jij binnenkort bij mij aan op de bank?
Dame Iriseeve zoekt sexdate
Magdalena
★★★★★★★★★★
Ik schat dat het zo\'n drie uur werk is om een vinyl vloer te leggen, wat me normaal gesproken een hoop geld zou kosten, maar ik zit nogal krap en betaal dus met seks.
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Evelyn
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een tech wizzard die voor eens en voor alijd mijn printer aan de praat kan krijgen. Ik ben nogal wanhopig! Vandaar dat ik je ook een heel hete beloning zal geven...
Printer repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten