Gratis Aanmelden

Mama Jocyelyn zoekt jongen

Jocyelyn (34)

Heb jij net zoals ik een weekendlove, maar heb je daar niet genoeg aan? Zullen we eens kijken of dat wij het samen gezellig kunnen gaan maken?

Maak contact met haar
  1. Naam: Jocyelyn
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Mama Jocyelyn van 34 uit Leeuwarden, Friesland zoekt jongen
Flirtje (47)
★★★★☆
Ik heb mijn leven behoorlijk op de rit en ik kan zeggen dat ik het leven allen wel heel erg goed vind bevallen alleen kom ik nu wat te kort. Ik wil seks, dit alles natuurlijk wel veilig en het liefst met iemand die het ook wel vaker wil dan een keer. Ik hou van lekker lang en soms van een lekker vlug potje harde seks. Ik hoop hier een man tegen te komen die mij kan laten genieten en mijn tekort kan opvullen.
Moeder Flirtje zoekt sexdating
Hyld (49)
★★★★★
Ik heb een leuk huis, een mooie baan, een goed stel hersens. Maar het lukt mij maar niet om een leuke man te vinden. Helaas zijn ze niet te koop bij Bol, dus ik waag hier maar een poging.
Geile Hyld zoekt relatie
Ikbenleuk (49)
★★★★★
Soms een beetje gek, maar ook serieus.
Rijpe Ikbenleuk zoekt sex contact
Amira (49)
★★★★☆
Wie ik ben? Ja dat vertel ik je liever gewoon recht in je gezicht, want dat is nogal een lang verhaal. Maar wat ik zoek dat zou jij weleens kunnen zijn! Geen vluggertjes ofzo maar wel echt iets serieus, als je gebonden bent hoef je absoluut niet te reageren!
Rijpe Amira zoekt man
Lonnki (49)
★★★★☆
Maatje of liefde; denk dat het eerste belangrijker is en meer betekenis heeft! Tegendeel mag bewezen worden
Geile Lonnki zoekt sex contact
Olalale (47)
★★★★★
Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.
Gescheiden Olalale zoekt relatie
Iemke
★★★★★★★★★☆
In de badkamer moet een nieuwe kraan komen, omdat de oude beschadigd is. Als je dat voor mij wil doen, ben ik bereid om je af te trekken tot je klaarkomt.
Kraan monteren (Klus van half uur)
Annet
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij helpen om een wasmachine naar de zolder te dragen? Ik help mee, maar ik kan niet met geld betalen. Wel wil ik je belonen voor je hulp met orale seks.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Eline
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die een kraan kan installeren bij mij thuis en daar geen geld voor vraagt maar als beloning een potje wil vrijen met mij, alleenstaande jonge moeder.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Elmi
★★★★★★★★★★
Kan iemand een zware tafel komen ophalen en wegbrengen? Eenmaal in je busje of op je aanhanger mag je je even lekker vermaken met mijn blote borsten. Aanraken en likken.
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten