Gratis Aanmelden

Hete Jill_ zoekt contact

Jill_ (31)

Hou wel van een dolletje en zingen is een grote passie van mij. Als je niet te ver weg woont van mij wil ik graag in contact komen met jou.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jill_
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Wuustwezel
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Hete Jill_ van 31 uit Wuustwezel, Antwerpen zoekt contact
alicia0ohoh (48)
★★★★★
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
Kusvoorjou (48)
★★★★☆
Gezelligheid kent geen tijd en zo ook een date met mij niet. Ik laat je lang en gepassioneerd genieten van al mijn kunstjes:)
Gescheiden Kusvoorjou zoekt contact
Daisedais (48)
★★★★★
Nadat ik gescheiden ben, ben ik in een soort gemeenschap gaan wonen. Het bevalt me daar heel erg goed, altijd gezelschap, heel fijn is dat. Maar wat ik daar wel mis, is een flinke pot sex. Die heb ik al een tijdje niet gehad, dus als je je geroepen voelt een dame in nood te helpen, laat dan wat van je horen.
Hete Daisedais zoekt jongen
leukenzo (49)
★★★★★
Leuk om hier iemand te ontmoeten en leuke dingen mee te doen. Elkaar leren kennen en dan wat leuks ondernemen. Ben zelf een ondernemende, ondeugende vrouw die van flirten houd
Gescheiden Leukenzo zoekt contact
Iriseeve (47)
★★★★☆
Uitgaan en een filmpje kijken dan ben ik in mijn nopjes :D Toch altijd alleen kijken gaat snel vervelen, dus schuif jij binnenkort bij mij aan op de bank?
Dame Iriseeve zoekt sexdate
Malindepol (49)
★★★★★
Ik heb er wel zin in om met jou een spelletje te spelen, ik doe me voor als arts en ben degene die jou op een intern onderzoek wil trakteren. Ik verdiep me graag in je holletje op voorwaarde dat je de mijne ook inspecteert maar dan wel met je harde piemel.
Milfje Malindepol zoekt jongen
Saske
★★★★★★★★★☆
Zijn hier handige mannen die de olie van mijn auto kunnen vervangen? Ik kan je niet met geld betalen, maar wel op een andere manier, als je dat OK vindt...
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Claartje
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee oude machines van mijn grootouders gekregen, maar ze doen het beiden niet. Ik heb er een vrijpartij voor over als jij ze aan de praat krijgt
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Lieve
★★★★★★★★★★
Ik heb een aantal probleempjes op mijn computer, dus ik zoek hier een leuke nerd die mij daar bij kan helpen. Ik heb Windows 10 en een klote printer. Vergoeding in natura?
Computer probleem oplossen (Klus van 2 uur)
Nette
★★★★★★★★★☆
Jonge maar onhandige vrouw zoekt handige man die mijn fietsband eens kan komen plakken. Als beloning mag je eens met mijn blote tietjes spelen.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten