Gratis Aanmelden

Moeder Lisannee zoekt neuk date

Lisannee (47)

Door mijn drukke baan heb ik de tijd niet om veel mensen te leren kennen. Misschien dat ik hier wat meer succes heb, ben van nature een natuurmens en geniet van de kleine dingen in het leven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lisannee
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder Lisannee van 47 uit Den Haag, Zuid-Holland zoekt neuk date
Eenzamelisann (47)
★★★★★
Dilemma: Stel je hebt een leuk huisje, een baan, een leuk tuintje, veel vriendinnen, hobby's. je zit goed in je vel. Je vind het heerlijk om thuis te zijn, uitgaan met vrienden, in je tuin wroeten/zitten. Kortom je hebt alles goed voor elkaar. Dan bedenk je dat je toch iets mist. Je mist geknuffel, genot, gezelligheid, passie, sex eigenlijk alles...Ok dan ga je toch op zoek naar een man? Zou je denken he? Dan komen die gedachtes in je hoofd. Ja maar wil ik dat wel? Ik wil namelijk helemaal niet meer vast zitten aan een man, wil gewoon me gang kunnen gaan..
Gescheiden Eenzamelisan zoekt sexdate
Wildfree (49)
★★★★★
Crazy baby dat is mijn tweede naam, heb jij een grote piemel? Ik speel er dan graag mee, ik wil hem tussen mijn borsten zetten en diep in mijn kutje! Zie jij dat zitten? Laat het mij dan weten!
Dame Wildfree zoekt neuk date
Toemaar (49)
★★★★★
Ik zou het zo geil vinden eens goed tussen mijn tieten geneukt te worden door een heerlijke man met een gigantische pik, iemand die veel spuit en mij daarna helemaal onderspuit, ook in mijn gezicht!
Rijpe Toemaar zoekt man
Sexverslaafde (48)
★★★★☆
Misschien schrik je ervan maar ik zou mezelf omschrijven als behoorlijk sexverslaafd. Ik kan geen dag zonder heerlijk te masturberen maar dat gaat ook vervelend en ben geen type die mannen in de kroeg op pikt, dus via via kwam ik hier terecht en hoop op veel stoute reacties van ondeugende mannen.
Geile Sexverslaafd zoekt man
Merea (49)
★★★★★
Mijn stoute schoenen hebben al veel te lang in de kast gestaan dus tijd om er eens werk van te maken. Sinds ik gescheiden ben ga ik niet meer op stap en heb ik niet echt meer genoten van de dingen die ik graag doe. Toch ben ik zeker dat die ene lieve man dit nu aan het lezen is en al zin heeft mij beter te leren kennen.
Moeder Merea zoekt neuk date
Day (49)
★★★★★
Kun jij de regie uit handen geven? Ik zoek een man die zich onderdanig op kan stellen en mij mijn gang laat gaan. Het zal niet onaangenaam zijn, dat beloof ik je. Nouja, een heel klein beetje misschien, maar daar ga je zeker weten van genieten.
Dame Day zoekt contact
Geja
★★★★★★★★★★
Ik bied je een zeer hete en natte middag of avond aan met mij als je bereid bent om een grote hoeveelheid grof vuil weg te brengen uit mijn tuin en garage. Twee mannen mag ook.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 3 uur)
Jansje
★★★★★★★★★☆
Ik heb vorige maand mijn arm gebroken en ik mag nog niet te veel tillen, dus ik zoek eigenlijk iemand die mij kan helpen... Ik kan niet anders dan je in natura betalen.
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Kaylee
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een terras van 12m2 kan installeren in mijn tuin. Ik weet dat het een grote klus is en daarom bied ik me meerdere keren aan. Alles is mogelijk met mij.
Terras installeren (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten