Gratis Aanmelden

Hete Nettepret zoekt sex

Nettepret (48)

Werk zelf in de zorg en ben een warm, eerlijk en levendig persoon, geniet van fijne mensen om me heen.... Nu die leuke man nog :)

Maak contact met haar
  1. Naam: Nettepret
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Hete Nettepret van 48 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt sex
Saarh (49)
★★★★★
KLOP KLOP, Sarah hier. Ik ben een gescheiden dame en zoek weer wat vertier. Nu snap jij natuurlijk wel dat ik op zoek ben naar een leuke man, en dan kom ik jou ineens tegen. Natuurlijk kan jij dan wel na gaan dat ik mijn oog op jou heb laten vallen. Zoek jij ook een leuke vrouw? Dan hoor ik toch vast wel snel wat van jou terug?
Hete Saarh zoekt man
Sildie (49)
★★★★★
Ik zal niet de jongste zijn hier maar weet wel dat ik iedere man weet te verwennen, van jong tot oud. Een lieverd is die ik wil leren kennen, iemand die mij ook een heerlijke nacht kan bezorgen.
Dame Sildie zoekt man
Qanna (47)
★★★★★
Soms wil ik gewoon lekker genieten en verwend worden.
Vrouw Qanna zoekt neuk date
Marie_L (48)
★★★★☆
Al jaren loop ik met een wens rond en dat is om eindelijk weer eens lief te hebben. Ik heb zoveel te geven, maar iedere keer stoot ik weer mijn neus. Is er dan werkelijk geen man te vinden die vol voor de liefde wil gaan?
Moeder Marie L zoekt contact
Stephaniezzz (47)
★★★★★
Geile vrouw die weet dat er vele geile mannen los rondlopen zou er graag eentje willen vangen die een aantal van mijn wensen werkelijkheid wil laten worden.
Milfje Stephaniezzz zoekt sexdate
Heaveny (48)
★★★★☆
De hemel, och je hoort toch verhalen van mensen die door seks in een zevende hemel zijn gekomen. Ik moet eerlijk zijn maar dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Heb ik dan nooit een goede minnaar gehad of zou het aan mij liggen.
Dame Heaveny zoekt sex
Gioia
★★★★★★★★★☆
Mijn woonkamer heeft een nieuw parket nodig en ik ben echt niet in staat dat zelf te doen, maar ik wil je wel een beloning in natura geven. Je mag alles met me doen...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Kayleigh
★★★★★★★★★☆
Ik ben een single vrouw en dat bevalt me prima, maar ik hou ook heel erg van massages. Dus mijn idee nu is dat jij me erotisch masseert en dat ik me dan aan jou geef...
Massage (Klus van 1 uur)
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Janieke
★★★★★★★★★☆
Ik zit met drie muren die een stuc laag nodig hebben en dat is dus echt niet mijn ding, maar ik wil er wel een beloning in nature tegenover stellen, als jij me helpt..
Stuccen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten