Gratis Aanmelden

Hete Nettepret zoekt sex

Nettepret (48)

Werk zelf in de zorg en ben een warm, eerlijk en levendig persoon, geniet van fijne mensen om me heen.... Nu die leuke man nog :)

Maak contact met haar
  1. Naam: Nettepret
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Hete Nettepret van 48 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt sex
Evalin (47)
★★★★☆
Jeetje mina dat ik mezelf na al die jaren dan toch hier neer ga zetten en mezelf moet gaan aanprijzen aan allemaal leuke heren. Ik kan je wel vertellen dat je alleen maar hoeft te reageren als je serieus bent want dat ben ik ook. Over mij kan ik makkelijk en kort zijn ik kijk niet graag terug naar het verleden want dat is geweest, ik wil weer verder naar de toekomst en het liefste met een leuke en aardige jongeman. Een klein beetje gek mag je wel zijn want daar hou ik ook wel van.
Gescheiden Evalin zoekt man
Sannelienne (48)
★★★★☆
Soms verwacht je niet wat er gebeurd, mijn leven kreeg een hele andere wending dat ik gedacht had. Maar ik ben nu vrolijker dan ooit.
Vrouw Sannelienne zoekt sex contact
Bartenderrr (47)
★★★★★
Geile barvrouw wil gewoon hard neuken! Hou van oraal, anaal en lekker lang voorspel. Een vluggertje in een donker steegje of bosje sla ik ook niet af!
Moeder Bartenderrr zoekt sexdating
Loizie (48)
★★★★★
Volgens mijn vriendinnen kan ik maar beter alleen blijven. Ze hebben allemaal rotervaringen en ook ik heb helaas al een huwelijk achter de rug. Maar helemaal alleen? Nee joh, dat kan ik niet! Ik heb in ieder geval een kerel nodig om aan mijn trekken te komen. Want naarmate ik ouder word, heb ik steeds meer zin in sex. En zonder man kom ik dan nergens!
Vrouw Loizie zoekt jongen
Altijdvrolijk (48)
★★★★☆
Ik wil het gewoon op mij af laten komen en wat er dan gebeurt merk ik vanzelf wel, wie weet een relatie zo niet dan eens af en toe afspreken om misschien wel spannende tijden te beleven.
Milfje Altijdvrolij zoekt dating
Latexlove (49)
★★★★★
Wat denk jij van een beetje kinky sex en kinky kleding? Ik ben dol op latex, heb een heleboel speeltjes liggen oa handboeien of een zweepje, vrijwel alles is mogelijk als je er maar voor openstaat.
Geile Latexlove zoekt dating
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Tuin harken (Klus van 3 uur)
Linne
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik heb een nieuwe woonkamer set gekocht en geen geld voor het transport ervan... Alles wacht op me in een magazijn. Ik heb dus hulp nodig en ik betaal je in natura.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Heleen
★★★★★★★★★★
Ik zoek een nerd die een unzip programma kan installeren op mijn PC. Ik snap er niets van, maar volgens mij is het redelijk simpel. Beloning: mijn borsten voor 5 minuten
Software installeren (Klus van half uur)
Anoek
★★★★★★★★★☆
Kan iemand voor mij het linker achterwiel van mijn auto losschroeven en er een andere opzetten? (staat in mijn garage) In ruil voor een wilde vrijpartij met mij, na afloop?
Auto reparatie (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten