Gratis Aanmelden

Gescheiden 2leventjes zoekt neuk date

2leventjes (53)

Momenteel zit ik in een open relatie wat me heel goed bevalt. Nu kan ik zonder stiekem gedoe eens daten met een lekkere man en me niet schuldig te voelen.

Maak contact met haar
  1. Naam: 2leventjes
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats: s-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden 2leventjes van 53 uit s-Hertogenbosch, Noord-Brabant zoekt neuk date
NudistIsa (49)
★★★★★
Ik loop graag in mijn blote kont en geniet vooral in de zomer van het naakt strand. Hou jij er ook van en wil jij misschien een keer mee?
Geile NudistIsa zoekt dating
Kattekat (47)
★★★★★
Of we bij elkaar passen weten we pas als we elkaar ontmoet hebben en elkaar een beetje leren kennen. Maar een eerste indruk is wel belangrijk natuurlijk. Hoe is jouw eerste indruk van mij?
Rijpe Kattekat zoekt contact
Voorproefje (48)
★★★★★
Nog nooit heb ik zo geprobeerd om mijn geluk te beproeven, maar ja, eens moet de eerste keer zijn en wie weet vind ik hier wel een leuke vent;)
Vrouw Voorproefje zoekt man
Sissi (48)
★★★★★
De lange dagen en nachten alleen ben ik zat. Ik wil weer kunnen genieten, gezellige dineetjes bij kaarslicht, mooie strandwandelingen of romantisch voor de open haard liggen. Als ik hier iemand kan vinden waarmee ik dat samen kan doen, zou ik dat echt heel fijn vinden.
Hete Sissi zoekt man
Ladysan (48)
★★★★★
Hoe vind je dat ik er uit zie? Hoe oud zou je me schatten als je me tegen zou komen? Ik voel me nog heel jong, ik ben benieuwd of anderen mij ook zo zien. En vooral, of je me nog zou doen. Ik jou wel hoor! Ongeacht hoe oud je bent!
Moeder Ladysan zoekt sexdate
Suprjetty (47)
★★★★★
Als je de middelbare leeftijd bereikt ga je toch eens nadenken. De liefde, de eerste keer mislukte het en daarna heb ik het geen kans meer gegeven. Wil ik alleen oud worden? Nee, niet echt. Ik heb juist nog zoveel te geven. Dankzij een vriendin hier terecht gekomen en het is net een snoepwinkel, maar welke man zou mij als lekkerste snoepje uitkiezen?
Mama Suprjetty zoekt dating
Neeltje
★★★★★★★★★★
Ik ben ten einde raad! Mijn dak lekt nog steeds en ik heb geen geld meer voor klusjesmannen. Ik ben daarom bereid te betalen in natura. Maar alleen NA de reparatie!
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Eline
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die een kraan kan installeren bij mij thuis en daar geen geld voor vraagt maar als beloning een potje wil vrijen met mij, alleenstaande jonge moeder.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 1 uur)
Keet
★★★★★★★★★☆
In mijn schuur is de afvoer van een wasbak verstopt en ik weet niet goed hoe ik dat moet oplossen. Als jij me kunt helpen mag je mijn blote borsten aanraken, zoenen en likken..
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten