Gratis Aanmelden

Mama Shelena zoekt neuk date

Shelena (34)

Helaas is mijn relatie niet meer wat het geweest is. Het zal ook aan mij liggen, niet alleen aan hem. Punt is dat ik hem niet meer aantrekkelijk vind en niet meer opgewonden word. Om zeker te weten dat ik nog wel opgewonden kan worden, heb ik dus een andere man nodig. Iemand die me wel geil krijgt. Kan jij dat?

Maak contact met haar
  1. Naam: Shelena
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: De Ronde Venen
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama Shelena van 34 uit De Ronde Venen, Utrecht zoekt neuk date
Troelalala (49)
★★★★☆
Gewoon een gezellig wijf die opzoek is naar een gezellige vent, meer niet :)
Milfje Troelalala zoekt dating
Oeze (47)
★★★★☆
Als je eens zou weten hoe lang het geleden zou zijn dat ik lekker ben verwend dan zou je schrikken. Gelukkig speel ik wel vaak met mijzelf.
Hete Oeze zoekt dating
Wennepen (48)
★★★★★
Al over de veertig, maar nog een lekker ding hoor. Het huwelijk heeft me geen gelukkig mens gemaakt, dus dat doe ik maar niet meer. Neemt niet weg dat ijk nog wel kan genieten van een lekkere vrijpartij met een mooie man. Zullen we?
Mama Wennepen zoekt contact
Val2222 (47)
★★★★★
Als je echt belangstelling hebt hoor ik jou graag, maar voor een one-night stand bedank ik.
Moeder Val2222 zoekt jongen
veenbloem (49)
★★★★★
Nu al weer 3 jaar gescheiden, en hoop een maatje te vinden, om gezelligheid mee te kunnen delen. Ik ben niet ongelukkig, heb verder alles wel op de rit. Alles begint met een eerste indruk, vriendschap. Ik verzorg mij goed, kleed mij modern casual,trendy,zakelijk. Ook ben ik rustig van aard, eerlijk en trouw, en kan slecht tegen pushen dwang of gemanipuleerd te worden.
Rijpe Veenbloem zoekt sexdating
Evalin (47)
★★★★☆
Jeetje mina dat ik mezelf na al die jaren dan toch hier neer ga zetten en mezelf moet gaan aanprijzen aan allemaal leuke heren. Ik kan je wel vertellen dat je alleen maar hoeft te reageren als je serieus bent want dat ben ik ook. Over mij kan ik makkelijk en kort zijn ik kijk niet graag terug naar het verleden want dat is geweest, ik wil weer verder naar de toekomst en het liefste met een leuke en aardige jongeman. Een klein beetje gek mag je wel zijn want daar hou ik ook wel van.
Gescheiden Evalin zoekt man
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en defece wasmachine en ik heb geen man in huis om me te helpen. Kan iemand mij zo spoedig mogelijk uit de brand helpen? Beloning: mijn borsten betasten (en likken)
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Fiene
★★★★★★★★★★
Ik laat me gratis neuken door de man die mij binnenkort kan komen helpen bij mijn verhuizing. Ik heb niet veel spullen meer, maar wel wat zware meubels.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Benthe
★★★★★★★★★★
Ik heb een klein tuintje waarin ik graag tegels zou willen leggen, maar ik doe het liever niet zelf. Ik wil graag iemand hebben die dat voor me doet in ruil voor een vrijpartij.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Wybrigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die voor mij een kroonluchter kan ophangen en aangezien ik een beetje in het rood sta stel ik voor dat ik je beloon in natura met een penis massage.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten