Gratis Aanmelden

Moeder JEnniverrr zoekt sex contact

JEnniverrr (35)

Wat leuk dat je even op mijn profieltje komt kijken! Mijn naam is Jennifer, ik ben spontaan, aardig, goedlachs, houd van humor, kunnen lachen en huilen met elkaar. Het liefste vind ik de liefde van mijn leven maar dat is misschien een te hoge verwachting. Verras me maar!

Maak contact met haar
  1. Naam: JEnniverrr
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Moeder JEnniverrr van 35 uit Almere, Flevoland zoekt sex contact
Golinda (49)
★★★★☆
Ik geniet al een tijdje van mijn vrijheid en voel mij daar zeker niet slecht door. Ergens is er toch iets wat ik mis maar wat dat is mag je zelf proberen achter te komen door mij heel snel te contacteren.
Dame Golinda zoekt dating
Smarthe (49)
★★★★★
Ik ben niet op zoek naar seks ik ben op zoek naar liefde, seks gaat maar een paar centimeter diep en ik wil dieper. Meer beleven en mezelf meer kunnen geven dan ooit tevoren. Mijn verleden is het verleden en wil ik niet meer aan denken. Ik wil met jou naar de toekomst en kijken wat we samen allemaal kunnen beleven.
Milfje Smarthe zoekt jongen
Val2222 (47)
★★★★★
Als je echt belangstelling hebt hoor ik jou graag, maar voor een one-night stand bedank ik.
Moeder Val2222 zoekt jongen
Gescheidenlot (47)
★★★★☆
Ik ben best wel lang nu alleen. Maar het is alleen niet zo leuk. Ben jij wel eens alleen uit eten geweest. Nou ik ben laatst geweest en ik doe het nooit meer!
Rijpe Gescheidenlo zoekt sexdate
Nelnieuw (48)
★★★★☆
Ik ben een gevoelige vrouw die direct aanvoelt of iemand het meent wat hij zegt. Al een tijdlang ben ik alleen, kinderen heb ik niet en kijk vol verwachting uit naar de man die mij een leuke vrouw vind.
Mama Nelnieuw zoekt neuk date
Magda (49)
★★★★☆
Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes buiten maar nu kom ik nog alleen thuis en dat wil ik graag veranderen.
Mama Magda zoekt sex
Sylke
★★★★★★★★★☆
Wij houden nogal van een feestje en onze woonkamer is een bende... Als jij deze kamer weer wilt herstellen, willen we jou met z'n tweetjes optimaal verwennen...
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Willempje
★★★★★★★★★★
Dit... dit is voor jou... Ten minste... als jij mijn verstopte afvoer kunt repareren! Let op, twee loodgieters lukte het niet en ze kostten met te veel geld. Dan maar zo...
Verstopte afvoer (Klus van 2 uur)
Esin
★★★★★★★★★★
Hi, I\'m from Afghanistan and I need Dutch man for translation of documents. I don\'t understand much. It\'s important. I will pay with body. It\'s me on photo. Please, help me
Vertaling (Klus van 2 uur)
Emelie
★★★★★★★★★☆
Help, ik krijg mijn wasmachine niet meer aan de praat. Ik zie allemaal rare codes, maar heb geen idee wat ik nu moet doen. Ik zit ook een beetje krap bij kas... iemand..?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten